Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 12 Απριλίου

Τα ζώδια για σήμερα, 12 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα κάνει λίγο βαρύ το κλίμα μέχρι το μεσημέρι και θα πρέπει να προσέχετε τους ανταγωνισμούς, τις κακίες και ένα αίσθημα πικρίας. Ωστόσο προς το βράδυ η διάθεση βελτιώνεται σημαντικά, ενώ θα απολαύσετε την ηρεμία, το καλό φαγητό και την καλή παρέα. Βελτίωση οικονομική, ευχάριστα ψώνια.

Ταύρος

Μέχρι το μεσημέρι προσέξτε τους ανταγωνισμούς και τα αρνητικά συναισθήματα, κυρίως σε σχέση με συγγενείς εξ’ αγχιστείας. Όμως η υπόλοιπη μέρα θα είναι πολύ καλή, με τη θετική όψη Σελήνης-Δία να σάς επιτρέπει να απολαύσετε τη ζωή, να ταξιδέψετε και να περάσετε πολύ καλά στις εκδρομές ή όπου κι αν βρίσκεστε.

Δίδυμοι

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα μέχρι το μεσημέρι μπορεί να προκαλέσει ίντριγκες και ένα αίσθημα εχθρότητας με τους άλλους, ενώ θα πρέπει να προσέξετε να μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά και μπερδέματα. Σύντομα ωστόσο βελτιώνεται το κλίμα, ενώ αν και η διάθεση είναι εσωστρεφής, θα είναι ευχάριστη η υπόλοιπη μέρα.

Καρκίνος

Μην λειτουργείτε αμυντικά και φοβικά στις σχέσεις, ειδικά μέχρι το μεσημέρι που θα σάς επηρεάζει η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα, η οποία προκαλεί και μια πρόσκαιρη κατάθλιψη. Όμως σύντομα η διάθεση αλλάζει, με την ωραία όψη Σελήνης-Δία να φέρνει ευχάριστες στιγμές κοινωνικότητας με τους φίλους και το σύντροφο.

Λέων

Εάν δουλεύετε προσέξτε τους υπόγειους ανταγωνισμούς και ένα αίσθημα εχθρότητας στο χώρο δουλειάς, καθώς η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια «σκοτεινά» συναισθήματα. Όμως μετά το μεσημέρι αλλάζει το κλίμα, ενώ αναμένονται θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και εύνοια από άτομα εξουσίας.

Παρθένος

Αίσθημα ανανέωσης προσφέρουν σήμερα οι όψεις της Σελήνης και την ευκαιρία για φλερτ, διασκέδαση, εκδρομές, δημιουργικότητα και επαφή με τα παιδιά. Προσέξτε κάποιες ίντριγκες και ανταγωνισμούς στα ερωτικά μέχρι το μεσημέρι, μην είστε κτητικοί. Τα ταξίδια είναι πηγή χαράς. Απόλαυση της ηρεμίας και της φύσης.

Ζυγός

Η «σκοτεινή» σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί συναισθηματικές καθάρσεις μέχρι το μεσημέρι, γι’ αυτό μην απορήσετε αν έχετε πρόσκαιρη τάση κατάθλιψης ή αρνητικών συναισθημάτων. Συγκρούσεις με την οικογένεια επίσης. Ωστόσο γρήγορα θα βελτιωθεί η διάθεση και η υπόλοιπη μέρα θα είναι θετική και ανανεωτική.

Σκορπιός

Για άλλη μια φορά προσέξτε τις «θεωρίες συνωμοσίας» που χτίζετε στο νου σας, καθώς η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα μέχρι το μεσημέρι τείνει να δημιουργεί ίντριγκες και μπερδέματα. Βελτιώνεται πολύ το κλίμα κατόπιν και θα ευχαριστηθείτε τα ταξίδια, τις επαφές, τις συζητήσεις, τις σχέσεις και τη κοινωνική ζωή γενικά.

Τοξότης

Η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί ένα άγχος οικονομικό μέχρι το μεσημέρι αλλά και τάση για κτητικές και δύσκολες συμπεριφορές στις σχέσεις. Η υπόλοιπη μέρα όμως θα είναι ευχάριστη και θα κάνετε πράγματα που σάς ικανοποιούν και προσφέρουν ηρεμία. Ωραίες αγορές, επαφή με τη φύση και απόλαυση μικρών πραγμάτων.

Αιγόκερως

Η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας και συναντά τον «σκοτεινό» Πλούτωνα, γι’ αυτό μέχρι το μεσημέρι είναι πιθανό να περάσετε από μια μίνι συναισθηματική κάθαρση, με εμμονές, φοβίες, ζήλιες κλπ. Ωστόσο το ωραίο τρίγωνο Σελήνης-Δία βελτιώνει πολύ τη διάθεση κατόπιν και φέρνει την ευκαιρία για διασκέδαση, φλερτ και δημιουργία.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη να διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο σήμερα, είναι λογικό να υπάρχει αυξημένη ανάγκη για απομόνωση και φυγή απ’ τις πολλές επαφές και φασαρίες. Γίνεται και ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα μέχρι το μεσημέρι – πιθανά παρασκήνια επίσης. Πιο καλή η διάθεση για την υπόλοιπη μέρα, με ευκαιρίες για χαλαρωτικές δραστηριότητες.

Ιχθείς

Έμφαση στον οίκο της φιλίας δίνει η Σελήνη σήμερα, κι έτσι θα κάνετε πολλά πράγματα με τις παρέες σας ή θα διευρύνετε τις επαφές σας στα social media. Προσέξτε ωστόσο τις ίντριγκες και τους ανταγωνισμούς μέχρι το μεσημέρι. Μετά φτιάχνει σημαντικά το κλίμα και θα έχετε ωραίες επαφές, συζητήσεις αλλά και ταξιδάκια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being