Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Στα χαρτιά έμεινε ο ξενώνας στο Γούμερο που χρηματοδοτείται απο τους Έλληνες του Λονδίνου

Ηλεία: Στα χαρτιά έμεινε ο ξενώνας στο Γ...

Κατηγορούν για ολιγωρία το Δήμο Πύργου

5 χρόνια μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές έχουν περάσει και δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η κατασκευή του ξενώνα στο Γούμερο, δωρεά των Ελλήνων του Λονδίνου, καταγγέλει ο Συλλογος Γουμεριοτών Ηλείας και κατηγορεί τον Δήμο Πύργου για ολιγωρία. Επισημαίνει μάλιστα τον κίνδυνο να αποσυρθεί η δωρεά των Ελλήνων του Λονδίνου προς το χωριό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ντροπή απογοήτευση και θυμός διακατέχει όλους τους ΓΟΥΜΕΡΙΩΤΕΣ για την ολιγωρία, του ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ, της αδειοδότησης και έναρξης κατασκευής του ορεινού ξενώνα στο ΓΟΥΜΕΡΟ δωρεά της Ελληνικής Παροικίας ΛΟΝΔΙΝΟΥ, προσφορά στο πυρόπληκτο ΓΟΥΜΕΡΟ.

Από τις καταστροφικές φωτιές του 2007 έχουν περάσει πέντε χρόνια και οι αρμόδιοι περί άλλων διατριβουν, ένα ακόμα ενδεικτικό γεγονός της κατάντιας της άμοιρης Ελληνικής υπαίθρου.

Οι Έλληνες του ΛΟΝΔΙΝΟΥ έχουν αγανακτήσει και ετοιμάζονται να ανακαλέσουν την δωρεά.

Η συμβολή των δημοσιογράφων των Μ.Μ.Ε. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ και τ ης υπόλοιπης ΕΛΛΑΔΑΣ στην προβολή των πρωτοβουλιών μας είναι μοναδική τους ευχαριστούμε θερμά.

Με συμπατριωτικούς χαιρετισμούς και τιμή για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ»

Η Απάντηση του Δημοτικού Συμβούλου Δ. Τζουανόπουλου

Ο Δημοτικός Σύμβουλος - καταγόμενος από το Γούμερο - Δημήτρης Τζουανόπουλος  απάντησε  μέσω facebook στην καταγγελία αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι έχουν γίνει πολλές ενέργειες από τον Δήμο και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γουμέρου και η διαδικασία προχωράει. Το έργο έχει μπει σε προτεραιότητα από το Δήμο Πύργου και σύντομα θα ξεκινήσει η κατασκευή του. Ανέφερε, επίσης ότι για όλα είναι ενήμεροι οι κάτοικοι του Γουμέρου από τον Πρόεδρο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις