Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιδρύεται τομέας οχημάτων-συστημάτων αυτοκινήτου στο 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αιγίου

Ιδρύεται τομέας οχημάτων-συστημάτων αυτο...

Θετική εισήγηση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αχαΐας, αλλά και της Περιφερειακής Διεύθυνσης

Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Αιγίου (Εσπερινό), στα πλαίσια της μαθησιακής ανάγκης τόσο σε επίπεδο Λυκείου, όσο και σε επίπεδο τεχνικής εκπαίδευσης, προχωρά στην ίδρυση Τομέα Οχημάτων, ειδικότητας Ηλεκτρομηχανολογικών Συστημάτων Αυτοκινήτου. Ο Σύλλογος των Καθηγητών ενέκρινε την ίδρυση αυτού του τομέα, καθόσον θεωρεί ότι η ζήτηση σε αυτόν είναι αρκετά μεγάλη από μαθητές, οι οποίοι εργάζονται σε συνεργεία στην γύρω περιοχή και όχι μόνο.

Επιπροσθέτως, συνομολογουμένου ότι το συγκεκριμένο σχολείο λειτουργεί εύρυθμα και αποδοτικά στην Επαγγελματική Εκπαίδευση του τόπου μας, με κοινή αποδοχή από 20ετίας περίπου και καλύπτει μια τεράστια περιοχή από την Κόρινθο μέχρι την Πάτρα, θεωρείται εύλογο η προσπάθεια αυτή να έχει το απαραίτητο θετικό αποτέλεσμα.

Η θετική εισήγηση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αχαΐας, αλλά και της Περιφερειακής Διεύθυνσης, είναι τα πρώτα θετικά βήματα στην προσπάθεια αυτή. Επιπροσθέτως η θετική εισήγηση-έγκριση της ΔΕΠ Δήμου Αιγιάλειας (μέσω της Αντιδημάρχου Παιδείας) προ 20ημέρου, αλλά και η έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, προφανώς έχουν την απαραίτητη ισχύ στην αποδοχή του αιτήματος από το Υπουργείο Παιδείας, ώστε η λειτουργία του να ξεκινήσει από το νέο σχολικό έτος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις