Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Ημερήσια πρόγνωση Αριθμολογίας για σήμερα, 14 Απριλίου

Ημερήσια πρόγνωση Αριθμολογίας για σήμερ...

Από την Ηρώ Ρεντζή

Είναι η καλύτερη ημέρα για να μπείτε στην κοινωνία, γιατί σε καμία άλλη στιγμή του κύκλου δεν θα είναι μεγαλύτερη η προσωπική σας γοητεία. Φροντίστε να δώσετε στη μέρα σας ποικιλία και ενδιαφέρον. Μπορεί να φυσήξει καινούργιος άνεμος στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Αν έχετε στο νου σας κάτι πρωτότυπο, διαφορετικό από το συνηθισμένο, πάρτε άφοβα την πρωτοβουλία. Αντίστοιχα, αν σας προσφερθούν νέες δυνατότητες , αλλαγές περιβάλλοντος και σχεδίων, εξετάσετε ευνοϊκά το ζήτημα, γιατί σας παρουσιάζεται σε μια καλή ημέρα.

Σήμερα είναι επίσης η καλύτερη ημέρα για να αρχίσετε διακοπές λίγο τρελές, για να ριχτείτε σε διασκεδάσεις, καθώς και σε ό,τι αφορά τις δουλειές, να καταπιαστείτε με επιχειρήσεις έξω από τις συνηθισμένες.

Συμβουλές: Είναι ενδεχόμενο κατά τη διάρκεια της ημέρας να εκδηλωθεί κάποιος εκνευρισμός, εξ αιτίας της νευρικής υπερέντασης. Φροντίστε να επιβληθείτε στον εαυτό σας. Μη βιαστείτε να βγάλετε αμέσως απερίσκεπτα συμπεράσματα. Μην υποκύψετε στην τάση να στήσετε καυγά. Προσοχή για τυχόν ατυχήματα. Κάντε μια αλλαγή δικτυωθείτε και προωθείστε
_____________________________________________________________
Ένα δώρο από την Αριθμολογία για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 14 Απριλίου. Τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο Γενέθλιος Αριθμός σας, και τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύετε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 14 (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55).
Ξέρεις να ρισκάρεις υπολογισμένα. Είσαι κάπως άστατος και μπορεί να βρεις μπελάδες, αν αποφύγεις τις ευθύνες.
Μπορεί να έχεις την τάση να κάνεις καταχρήσεις σε πράγματα όπως το φαγητό, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τις σεξουαλικές δραστηριότητες, και πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να κόψεις αυτές τις τάσεις.

Έχεις έμφυτη αίσθηση περιπέτειας και μια επιθυμία για συχνές αλλαγές και ερεθίσματα.
Η υπομονή δεν είναι το δυνατό σου σημείο, ενώ η ανεξαρτησία είναι. Οι δεσμεύσεις, σου είναι δύσκολες.
Είσαι επικοινωνιακός, με προσωπικότητα που μαγνητίζει, και ασκείς έντονη έλξη στο αντίθετο φύλλο.
Είσαι προνοητικός, επινοητικός, εξαιρετικά περίεργος, και σου αρέσει η κίνηση. Πρέπει να είναι κανείς γρήγορος για να διατηρήσει την προσοχή ενός ατόμου με αριθμό το  5.                                                 

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 14 Απριλίου)
Μετά από τους περιορισμούς, τις ευθύνες και τις ατέλειωτες υποχρεώσεις που  έζησες σε όλη την διάρκεια του 2011, έρχεται το νέο έτος για να σε ανταμείψει για τις προσπάθειές σου και για να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις όλες τις μικρές αλλά και μεγάλες χαρές της ζωής.

Είναι ένας έτος μεγάλων αλλαγών για τη ζωή σου, θα υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα και ανατροπές που δεν θα σε αφήσουν ούτε στιγμή να βαρεθείς.
Η διάθεση σου για ρίσκο, περιπέτεια και πρωτοπορία θα σε παροτρύνουν να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να τολμήσεις ότι μέχρι τώρα δίσταζες.
Οι αλλαγές που θα βιώσεις θα είναι μεγάλες, το σημαντικότερο από όλα είναι ότι εσύ πλέον θα δεις κάποια πράγματα που μέχρι τώρα σε βασάνιζαν, με τρόπο διαφορετικό.
Θα αλλάξεις λοιπόν τακτική και τρόπο σκέψης.
Δεν αποκλείεται μέσα στο νέο έτος να πάρεις την τολμηρή απόφαση να αλλάξεις δουλειά (ή ακόμα και αντικείμενο δουλειάς), σπίτι, ή ακόμα και ερωτικό ταίρι.
Έστω και αν η εποχή που διανύουμε δεν είναι για μεγάλα ρίσκα, εσύ ευνοείσαι να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να κάνεις μία μεγάλη ανατροπή.
Ο συμβιβασμός και η υποχώρηση δεν θα έχουν  καμία θέση στη ζωή σου σε όλη την διάρκεια του έτους.
Ένα νέο χόμπι ή μία νέα δραστηριότητα που θα ξεκινήσεις μέσα στην νέα χρονιά θα σε συνεπάρει.
Ο έρωτας αλλά και τα τακτικά ταξιδάκια θα σε ανανεώσουν.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα Απριλίου για όσους έχουν γενέθλια στις 14 Απριλίου)            
Θερίζεις αυτά που έσπειρες τους προηγούμενους μήνες. Θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ,να απαγκιστρωθείς και να απελευθερωθείς από καταστάσεις από τη ζωή σου.

Κάποια πράγματα θα πάρουν οριστικό τέλος. Η περάτωση θα είναι το Α και το Ω .Θα έχεις διάθεση να καθαρίσεις αρχειοθήκες και ντουλάπια, να τελειώσεις παλιούς δεσμούς.
Η ενέργεια αυτού του μήνα σε καλεί να δώσεις ,ένα τέλος σε εκκρεμότητες, να τις αφήσεις να φύγουν από τη ζωή σου και να κάνεις χώρο για κάτι καινούργιο που θα έλθει τον επόμενο μήνα. 
Οι αντιθέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν αυτό το μήνα, έχουν την τάση να βαστάξουν πολύ, αν όχι να μείνουν για πάντα αγεφύρωτες. Είναι κατάλληλος μήνας για να κόψεις δεσμούς που έχουν γίνει ανεπιθύμητοι. Τόσο στο αισθηματικό επίπεδο, όσο και στον τομέα της φιλίας ή των υποθέσεων.

Μην προσπαθείς να καλέσεις πίσω κάποιον που απομακρύνεται ή να αρπάξεις από τα μαλλιά μια κατάσταση που είναι ανεπανόρθωτα  καταδικασμένη. Μην παίρνεις ριζικές αποφάσεις.
Κατά τη διάρκεια αυτού του προσωπικού σου  μήνα είναι εύκολο να δεις τον εαυτό σου σαν ένα είδος πόλου ακίνητου μέσα σε έναν κόσμο που πάει στην καταστροφή.
Πρέπει να καταπολεμήσεις αυτή την τάση, εμποδίζοντάς τη να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου με τους άλλους.
Μη δίνεις υπερβολική σημασία στα προσωπικά σου αισθήματα, αλλά προσαρμόσου στα γεγονότα.
Μην είσαι εγωιστής.

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291

(Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία