Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Και άλλο "όχι" εισέπραξε το τοπικό ΠΑΣΟΚ - Δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος ο Γ. Αθανασόπουλος

Πάτρα: Και άλλο "όχι" εισέπραξ...

Το γνωστοποιεί με επιστολή του στη Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του κόμματος

Σε επιστολή του προς τη Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐα του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Αθανασόπουλος, που ήταν υποψήφιος βουλευτής του κινήματος στις προηγούμενες εκλογές και επαναπροτάθηκε από τη Νομαρχιακή, ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να συμπεριληφθεί εκ νέου στο ψηφοδέλτιο. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

"Με την παρούσα επιθυμώ δημόσια να ευχαριστήσω τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, για την εξαιρετική τιμή να με προτείνουν και πάλι ως υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος στον  Ν. Αχαΐας, στις επικείμενες εκλογές.

Εδώ και αρκετούς μήνες έχω προσωπικά ενημερώσει τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Καρχιμάκη Μιχάλη,  ότι δεν επιθυμώ την υποψηφιότητά μου εκ νέου στην παρούσα πολιτική συγκυρία, για καθαρά πολιτικούς λόγους.

Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις κάθε προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ και επαναφοράς της πολιτικής του δράσης και φυσιογνωμίας στις αρχές και αξίες της 3ης Σεπτεμβρίου, αρχές και αξίες που ενέπνευσαν τόσες γενιές επί δεκαετίες, ώστε να ξεπεράσουμε με το καλύτερο τρόπο  τα σημερινά αδιέξοδα."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις