Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διον. Μυλωνάς: «Άψογη η συνεργασία με την αστυνομία στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου»

Διον. Μυλωνάς: «Άψογη η συνεργασία με τη...

Ο αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου απέστειλε σχετική επιστολή

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Διονύσης Μυλωνάς, με επιστολή του προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και τη διακριτική παρουσία των Αστυνομικών Δυνάμεων στην επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Με την αμέριστη συμπαράσταση και σωστή καθοδήγηση των Αστυνομικών Δυνάμεων», αναφέρει στην επιστολή του αυτή ο κ. Μυλωνάς, «απεφεύχθησαν πιθανά δυσάρεστα φαινόμενα και καταστάσεις, που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν σε παρελάσεις που τιμούν τους εθνικούς μας ήρωες αλλά και την ιστορία του νησιού μας».

Καταλήγοντας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, προσθέτει: «Για άλλη μια φορά λοιπόν, η Π.Ε. Ζακύνθου σας εκφράζει τις ευχαριστίες της για την πολύτιμη και ενεργό συμμετοχή της Αστυνομίας στην ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης και της τόνωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών».

Ευχαριστήρια επιστολή και στη Δημοτική Αστυνομία

Ευχαριστήρια επιστολή, ο κ. Μυλωνάς, απέστειλε και στη Δημοτική Αστυνομία, η οποία, όπως αναφέρει, συνέβαλε στην άψογη διεξαγωγή της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

«Η παρέλαση», τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, «ως απόθεση φόρου τιμής με τον προσήκοντα σεβασμό στο μεγάλο ιστορικό γεγονός του λαού μας, ήταν υποδειγματική δίνοντας πραγματικό νόημα στην Επέτειο.

Η Π.Ε. Ζακύνθου σας συγχαίρει για την τέλεια οργάνωση από μέρους σας, που συνέβαλε σε αυτό το αποτέλεσμα αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα για το Έθνος μας και για το νησί μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις