Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τόνυ Μαυρίδης: Δεν ζούσα από τα λεφτά της Παπαρίζου…άλλοι την κακομεταχειρίστηκαν μετατρέποντας την σε πιόνι…

Τόνυ Μαυρίδης: Δεν ζούσα από τα λεφτά τη...

"Νιώθω πολύ πληγωμένος και αδικημένος από συμπεριφορές και ανθρώπους"

Σύμφωνα με όλα όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες, «πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τόνυ Μαυρίδη και την Έλενα Παπαρίζου, για την κοινή τους περιουσία, καθώς και για την μεζονέτα της Γλυφάδας στην οποία έμενε το ζευγάρι μέχρι το χωρισμό του. Ο Τόνυ Μαυρίδης μίλησε για πρώτη φορά μετά από το χωρισμό του από την Έλενα και ξέσπασε για όλα όσα ακούγονται:

«Ένα από αυτά που μας χωρίζουν με την Έλενα είναι ένα σπίτι, το οποίο είχαμε από κοινού. Όταν τον Μάρτιο του 2011 χωρίσαμε και η Έλενα έφυγε στη Σουηδία για να ηρεμήσει, σταμάτησε να πληρώσει τις δόσεις του σπιτιού αυτού. Σήμερα λοιπόν πρέπει να δοθεί λύση και σε αυτό το ζήτημα, έστω και δικαστικά, με τη βοήθεια του πολύ καλού μου φίλου και δικηγόρου Γιάννη Καρούζου, με τον οποίο έχουμε αποφασίσει να φτάσουμε μέχρι τέλους, γιατί υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα. Το θέμα ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό.

Με εξαγρίωσε το ότι με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι θέλει να πάρει τα μηχανήματα από το στούντιο μου για να τα πουλήσει. Αυτά εδώ τα μηχανήματα είναι η ψυχή μου, η δουλειά μου, ο λόγος που υπάρχω»…

«Καταρχάς δεν μίλησε κανείς για δικαστήρια. Υπάρχει πολύς δρόμος πριν από αυτό. Με τον δικηγόρο μου, που είναι πολύ έμπειρος, εξαντλούμε κάθε προσπάθεια συνεννόησης με την Έλενα. Μέχερι σήμερα όμως δεν δείχνει να ανταποκρίνεται. Την έχω καλέσει πολλές φορές και τηλεφωικά με τον δικηγόρο μου. Αυτή ωστόσο αρνείται να μας συναντήσει προκειμένου να αρχίσουμε να συζητάμε και αντί αυτού στέλνει εξώδικα. Φαντάσου τι θα γίνει όταν της προτείνω και λύσεις. Θα εξαφανιστεί; Ειλικρινά σου λέω δεν περίμενα μια τέτοια στάση από την Έλενα.

Πάντως είμαι αποφασισμένος για όλα. Νιώθω πολύ πληγωμένος και αδικημένος από συμπεριφορές και ανθρώπους. Και κυρίως από ανθρώπους που πίστευα ότι είναι φίλοι μου. Από ανθρώπους που ενώ τους είχα για δικούς μας, εκείνοι μας έβλεπαν μόνο ως χρήμα. Κι αυτή τη στιγμή, αυτά τα ατομα βρίσκονται ακόμη στον επαγγελματικό περίγυρο της Έλενας. Έχω κουραστεί επίσης από σχόλια του τύπου «ο Τόνυ εκμεταλλευόταν και κακομεταχειριζόταν την Έλενα». Δεν ντρέπονται λίγο; Δεν ήμουν ο μάνατζερ που ζούσε από τα λεφτά της. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να βρίσκομαι πάντα δίπλα της και να την προστατεύω. Άλλοι κακομεταχειρίστηκαν την Έλενα μετατρέποντας την σε ένα πιόνι»…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight