Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Kιμούλης, Μαρκουλάκης και Θεόδωρος Δούρος στο Orient Express του Γιώργου Κοτοπούλη- Δείτε φωτό

Kιμούλης, Μαρκουλάκης και Θεόδωρος Δούρο...

Δείπνησαν μετά την παράσταση στο Αίγιο

Στο Orient Express του Γιώργου Κοτοπούλη στα Ψηλά Αλώνια δείπνησαν μετά την παράσταση στο Αίγιο με το έργο «Σλουθ» οι Γιώργος Κιμούλης και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
Παλιοί φίλοι με τον Γιώργο Κοτοπούλη ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης  από την εποχή του αγαπημένου σήριαλ του Mega «Λόγω Τιμής» όπου αρκετά από τα γυρίσματα είχαν πραγματοποιηθεί  στο Banana Moon και το Abya Yala.

Στην παρέα τους ήταν και ο Θεόδωρος Δούρος με την σύζυγο του Ντέμι Δούρου, ο δημοσιογράφος Νίκος Ελευθερίου και η Φωτεινή Καρλή. Γεύθηκαν τα εξαιρετικά πιάτα του εστιατορίου όπως την ψητή φέτα με μέλι, σαλάτα με ρόκα, σπανάκι και αχλάδι αλλά και τα πουγκάκια καπνιστού σολομού καθώς επίσης και το γνωστό πια μπιφτέκι του Orient Express.

Ήπιαν επιλογή βαρελιών Achaia Clauss ενώ τελείωσαν το δείπνο τους με τιραμισού σε σοκολατένιο φλιτζανάκι με στικ σοκολάτας.   
Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός πως όταν κανόνιζαν να βρεθούν για φαγητό στο εστιατόριο του Γιώργου Κοτοπούλη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ενθυμούμενος το Banana Moon βρίσκονταν εκεί ενώ ο Νίκος Ελευθερίου και ο Θεόδωρος Δούρος βρίσκονταν στο Orient Express.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight