Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πήγε να δικαστεί με κλεμμένα παπούτσια - Έκλαιγαν... από τα γέλια όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα

Πήγε να δικαστεί με κλεμμένα παπούτσια -...

Την πάτησε όμως γιατί τα αναγνώρισε ο... ιδιοκτήτης τους

Την «φαεινή» ιδέα να πάει να δικαστεί με… τα παπούτσια που είχε κλέψει είχε ένας άνδρας στην Κρήτη ο οποίος κατηγορείται μαζί με ακόμα δύο άτομα για τη διάπραξη δεκάδων κλοπών σε πολλά χωριά της επαρχίας Πεδιάδος, ζωοκλοπή και ζωοκτονία. Και τελικά την πάτησε αφού ο μάρτυρας τα αναγνώρισε ως αυτά που του είχαν κλέψει από το σπίτι του ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα.

«Με διέλυσαν. Μπήκαν στο σπίτι μου και τα πήραν όλα. Ακόμα και τα παπούτσια που έκλεψαν, τα φοράει τώρα» είπε εξοργισμένος ο μάρτυρας, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς, δείχνοντας με το δάκτυλο του τον έναν εκ των δύο κατηγορουμένων.

Η δράση των δύο Ρουμάνων - ο τρίτος της παρέας διαφεύγει - είχε γίνει τρόμος στο Καστέλλι, στον Θραψανό, στην Αγία Παρασκευή, στο Σγουροκεφάλι, στην Επισκοπή, στην Παναγιά.

Εκτιμάται ότι η συνολική αξία των κλοπιμαίων υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ, εντούτοις στην κατοχή των δύο Ρουμάνων βρέθηκαν ελάχιστα από αυτά. Εικάζεται ότι οι δράστες τα «έσπρωχναν» με τα πλοία της γραμμής εκτός Κρήτης. Κυρίως έκλεβαν ηλεκτρικά και οικοδομικά εργαλεία και ηλεκτρικές συσκευές, δεν έλεγαν όμως όχι σε ρούχα, παπούτσια και άλλα είδη.

Το δικαστήριο τελικά καταδίκασε τους δύο Ρουμάνους σε ποινή κάθειρξης (κατά συγχώνευση) 13,5 ετών και έτσι αμφότεροι οδηγήθηκαν πίσω στην φυλακή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις