Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο πλευρό των εργαζομένων της Coca Cola το Εργατικό Κέντρο

Πάτρα: Στο πλευρό των εργαζομένων της Co...

Συνάντηση χθες με τον Περιφερειάρχη

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, στα πλαίσια πρωτοβουλιών στήριξης του αγώνα των εργαζομένων του εργοστασίου της Coca Cola 3E, συναντήθηκε χθες με τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα, με την παρουσία και του Σωματείου των Εργαζομένων της επιχείρησης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εργαζόμενοι, δια του προέδρου τους Φώτη Κατσικαρώνη, ενημέρωσαν τον κ. Κατσιφάρα ότι η απόφαση της Διοίκησης της Coca Cola 3Ε να κλείσει το εργοστάσιο της Πάτρας, δεν βασίζεται σε καμία οικονομοτεχνική μελέτη, δεν έχει λογική και δεν προηγήθηκε διαβούλευση με τους εργαζόμενους.

Επίσης, οι εργαζόμενοι τόνισαν στον κ. Κατσιφάρα την αναγκαιότητα παραμονής του εργοστασίου στην περιοχή, διότι σε διαφορετική περίπτωση, πέραν των 50 θέσεων εργασίας που ήδη έχουν χαθεί, θα υπάρξει μαρασμός και σε όλες τις παράπλευρες δραστηριότητες που συνεργάζονταν με το εργοστάσιο (προμηθευτές, μεταφορείς, κλπ).

Ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, Ιωάννης Σουβαλιώτης, ζήτησε από τον Περιφερειάρχη να αναλάβει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν στο άνοιγμα της παραγωγικής διαδικασίας του εργοστασίου και θα διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας της περιοχής μας. Επίσης, ζήτησε να οριστεί τριμερής συνάντηση, παρουσία του Υπουργού Εργασίας και του Υπουργού Ανάπτυξης, ύστερα από πρωτοβουλία που θα αναλάβει ο ίδιος ο Περιφερειάρχης.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας στέλνει μήνυμα προς την πολυεθνική Coca Cola 3E και τον όμιλο που την εκπροσωπεί στην Ελλάδα, ότι τέτοιου είδους επιθετικές ενέργειες απέναντι στους εργαζόμενους του εργοστασίου, συνιστούν επίθεση απέναντι στους πολίτες ολόκληρης της πόλης και ολόκληρης της χώρας. Ως τέτοιες θα αντιμετωπιστούν και δεν θα μείνουν αναπάντητες!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις