Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διαμαντοπούλου στο ανάπτυξης, Χρυσοχοΐδης στο Προστασίας του Πολίτη;

Διαμαντοπούλου στο ανάπτυξης, Χρυσοχοΐδη...

Επικρατέστερος διάδοχος της κ. Διαμαντοπούλου ο προερχόμενος από τη ΝΔ Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος

21:52 Αργότερα απόψε ή το πρωί της Τετάρτης θα ανακοινωθούν οι αλλαγές στην κυβέρνηση, όπως ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου.

Ερωτηθείσα σχετικά με πληροφορίες που τη θέλουν να μετακινείται στο υπουργείο Ανάπτυξης, στη θέση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην περίπτωση που ο τελευταίος αναλάβει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η κ. Διαμαντοπούλου δεν διέψευσε τα σχετικά σενάρια, αν και απέφυγε να απαντήσει ευθέως.

«Το θέμα του ανασχηματισμού κλείνει αργά απόψε ή αύριο. Ο λόγος που μιλούμε για αλλαγές δείχνει και την πυκνότητα των γεγονότων και των υποχρεώσεων της κυβέρνησης», αρκέστηκε να πει.

Επικρατέστερος διάδοχος της κ. Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι ο προερχόμενος από τη ΝΔ, ως τώρα αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, η ορκωμοσία των νέων υπουργούν έχει προγραμματιστεί να γίνει νωρίς αύριο το απόγευμα.

 

20.49: Ντόμινο στην κυβέρνηση φαίνεται πως προκαλεί η παραίτηση Παπουτσή από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Όπως μετέδωσε πριν λίγο το Mega, ο Λουκάς Παπαδήμος έχει καταλήξει τη θέση του κ. Παπουτσή να καταλάβει ο Υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και στη θέση του να πάει η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις