Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 2 Μαρτίου

Τα ζώδια για σήμερα, 2 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθείς

Ο επικοινωνιακός Ερμής φεύγει σήμερα απ’ το ζώδιό σας, για να ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα για ένα εικοσαήμερο. Έτσι σ’ αυτό το διάστημα είναι πιθανές οικονομικές συμφωνίες, αγορές, πωλήσεις και τακτοποίηση οφειλών. Σημαντική πιθανότητα για έκτακτα έξοδα και καθυστερήσεις ωστόσο, γι’ αυτό φανείτε πολύ προνοητικοί.

Κριός

Ο επικοινωνιακός Ερμής εισέρχεται σήμερα στο ζώδιό  σας για να κάτσει σε πρώτη φάση για ένα εικοσαήμερο (θα επανέλθει μετά τα μέσα Απριλίου, λόγω ανάδρομης κίνησης). Μπορεί να φέρνει νευρική ένταση, ωστόσο θα δώσει πολλές και νέες ιδέες, διαύγεια, συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις και ταξιδάκια. Προσέξτε τα απότομα λόγια.

Ταύρος

Η διέλευση του Ερμή απ’ τον τελευταίο σας οίκο για ένα εικοσαήμερο, θα δώσει την δυνατότητα να κλείσετε ορισμένα ζητήματα, κυρίως οικονομικά. Λόγω της ανάδρομης κίνησης που θα κάνει, θα υπάρξει η ευκαιρία για αποπληρωμή παλιών χρεών, από και προς εσάς. Προσέξτε όμως και κάποια αιφνιδιαστικά έξοδα τις επόμενες μέρες.

Δίδυμοι

Η είσοδος του Ερμή στον Κριό θα φέρει για το επόμενο  εικοσαήμερο την ευκαιρία για  νέες φιλίες, δικτύωση και νέες online επαφές, δραστηριοποίηση σε ομάδες και συλλόγους, αλλά και συναντήσεις με φίλους απ’ τα παλιά, καθώς θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία μέσα στο μήνα. Αναμένονται και κάποιες απότομες αντιδράσεις στις φιλίες.

Καρκίνος

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή σήμερα, εκτός από νευρική ένταση και συχνές αλλαγές σχεδίων, θα φέρει αρκετή κινητικότητα στα επαγγελματικά σας για το επόμενο εικοσαήμερο, με επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες. Φροντίστε εντός μια εβδομάδας να κάνετε τυχόν συμφωνίες, γιατί μετά θα ξεκινήσει η επίδραση της ανάδρομης πορείας του.

Λέων

Σήμερα εισέρχεται ο επικοινωνιακός Ερμής στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού, όπου για ένα εικοσαήμερο θα τονώσει τη νοητική σας δύναμη και διαύγεια, ενώ θα φέρει την ευκαιρία για ξεκίνημα σπουδών ή τελείωμα υποχρεώσεων σε αυτές. Επίσης θα δώσει τη δυνατότητα για ταξίδια. Προσοχή σε ανατροπές και αναβολές σε νομικά θέματα.

Παρθένος

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή σήμερα, θα φέρει για  ένα εικοσαήμερο μια δραστηριότητα  σε θέματα οικονομικά, όπου είναι πιθανό να ασχοληθείτε και να τακτοποιήσετε  ζητήματα σχετικά με δάνεια, εφορία, επενδύσεις, κληρονομικά ασφάλειες κλπ. Να αναμένετε όμως και κάποιες ξαφνικές εξελίξεις σε σχέση μ’ αυτά.

Ζυγός

Σήμερα εισέρχεται ο επικοινωνιακός Ερμής στον Κριό και θα φέρει για το επόμενο εικοσαήμερο αρκετή κοινωνικότητα αλλά και νευρική ένταση ή αψυχολόγητες αντιδράσεις στις σχέσεις. Θα είναι όμως μια περίοδος με νέες γνωριμίες και συνεργασίες, με αρκετό socializing αλλά και με συναντήσεις με άτομα απ’ τα παλιά.

Σκορπιός

Η είσοδος του Ερμή στον Κριό σήμερα, ενεργοποιεί τον εργασιακό σας οίκο, κι έτσι για ένα εικοσαήμερο θα έχετε την ευκαιρία για επαφές, ιδέες, συζητήσεις, χωρίς να λείπουν ωστόσο και συχνές αλλαγές προγράμματος. Επικοινωνιακή ένταση στο χώρο δουλειάς και πιθανές βλάβες σε συσκευές. Κάντε τυχόν συμφωνίες εντός μιας εβδομάδας.

Τοξότης

Η διέλευση του επικοινωνιακού Ερμή απ’ τον Κριό από σήμερα, θα τονίσει τον αισθηματικό τομέα και θα φέρει για ένα εικοσαήμερο την ευκαιρία για νέες γνωριμίες αλλά και για συναντήσεις με παλιούς έρωτες. Συχνό το στοιχείο ανατροπής, οπότε μην αναμένετε σταθερότητα. Ευκαιρίες επίσης για διασκέδαση και δημιουργικότητα.

Αιγόκερως

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο επικοινωνιακός Ερμής  και για ένα εικοσαήμερο θα τονίσει τον τομέα του σπιτιού, δίνοντας την ευκαιρία για αλλαγές  στο σπίτι, μετακομίσεις και τακτοποίηση οικογενειακών θεμάτων. Θα είναι  όμως και αρκετά νευρικό και ασταθές το κλίμα. Προσέξτε τα απότομα λόγια στην καθημερινή σας επικοινωνία σ’ αυτό το διάστημα.

Υδροχόος

Σε μια επικοινωνιακή περίοδο σάς βάζει η είσοδος του Ερμή στον Κριό, όπου για ένα εικοσαήμερο θα έχετε την ευκαιρία για γνωριμίες, συζητήσεις, ιδέες, αλλά και για μετακινήσεις και ταξιδάκια. Επίσης σ’ αυτό το διάστημα είναι πιθανό να ξεκινήσετε νέα μαθήματα, σεμινάρια κλπ. Δεν θα λείπει η νευρική ένταση στις καθημερινές επαφές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being