Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στις 9.30 απόψε το δυνατό τέστ της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο

Στις 9.30 απόψε το δυνατό τέστ της Εθνικ...

Με Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια

Μ' ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι ξεκινάει η Εθνική μας ομάδα την προετοιμασία της για το Euro 2012. Αποψινός αντίπαλος σήμερα στις 21:30 το Βέλγιο του Κέβιν Μιραλάς που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Η Εθνική θα δώσει άλλα δύο φιλικά, αλλά το αποψινό είναι το μόνο που θα δώσει στην Ελλάδα καθώς τ' άλλα δύο θα διεξαχθούν στο εξωτερικό.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως θα ξεκινήσει την ομάδα απέναντι στο Βέλγιο και δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές της τελευταίας στιγμής.  Εξάλλου μιλάμε για φιλικό παιχνίδι, οπότε στη διάρκειά του θα έχει τον χρόνο να κάνει όποιες αλλαγές χρειαστεί και να δει το καλύτερο δυνατό σχήμα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Θα ξεκινήσει με τους Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, μπροστά του οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ και Χολέμπας. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Μανιάτης, Κατσουράνης, Φωτάκης, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Γκέκας.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Τζόρβα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Σπυρόπουλο, Μάκο, Χριστοδουλόπουλο, Λυμπερόπουλο, Φορτούνη, Αθανασιάδη και Φετφατζίδη. Σε αντίθεση με την προηγούμενη αποστολή (για το φιλικό με τη Ρουμανία στις 15 Νοεμβρίου) έμειναν εκτός οι Χαλκιάς, Καπίνο, Γιαννούλης, Μαλεζάς, Θεοδωρίδης, Τζιόλης, Κονέ, Χαριστέας και Μήτρογλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports