Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η πρωτεϊνική δίαιτα της Κατερίνας Καινούργιου

Η πρωτεϊνική δίαιτα της Κατερίνας Καινούργιου

Προτιμά τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και χαμηλά σε λιπαρά

Αν και δεν έχει ποζάρει ποτέ αισθησιακά στο φακό-παρά μόνο για ιερό σκοπό-και την βλέπουμε πάντα ντυμένη, με μικρές αυξομειώσεις στο μάκρος των μαλλιών της-ανάλογα με την τρέσα που θα επιλέξει-η σιλουέτα της είναι ιδανική για το ύψος και την ηλικία της. Το μυστικό της, δεν είναι άλλο από την ελαφρώς πρωτεϊνική δίαιτα που ακολουθεί μόλις νιώσει πως ξεφεύγει από το συνηθισμένο για αυτήν βάρος, πάντα με την επίβλεψη διαιτολόγου.

Η Σοφία Παπικινού μας εξηγεί πώς η Κατερίνα, αποκλείει από τη διατροφή της το ψωμί και γενικότερα τα αμυλώδη τρόφιμα, ενώ προτιμά τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και χαμηλά σε λιπαρά, όπως το κοτόπουλο, το ψάρι και τη γαλοπούλα. Επιπλέον γυμνάζεται 3-4 φορές την εβδομάδα σε γνωστό γυμναστήριο στην Κηφισιά επιμένοντας κυρίως στα πόδια, το στήθος και τους κοιλιακούς μύες.

Γενικότερα οι πρωτεϊνικές δίαιτες προσφέρουν γρηγορότερη απώλεια βάρους σε σχέση με τις υπόλοιπες. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως το αποτέλεσμα είναι παροδικό και η επανάκτηση του βάρους άμεση. Επιπλέον οι αμιγώς πρωτεϊνικές δίαιτες που αποκλείουν κάθε πηγή υδατάνθρακα , έχουν έλλειψη σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία καθώς και φυτικές ίνες, αφού τα φρούτα και τα λαχανικά απουσιάζουν . Συνεπώς τέτοιες δίαιτες καλό είναι να αποφεύγονται ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει επιβλέψη κάποιου διαιτολόγου-διατροφολόγου αφού μπορεί να αποβούν καταστροφικές για την υγεία.

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε ,για να επιτύχετε ταχύτερη απώλεια αλλά για μικρό χρονικό διάστημα, είναι να περιορίσετε την κατανάλωση αμυλούχων τροφίμων ιδιαίτερα στο βραδινό σας γεύμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight