Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Το μπάχαλο

Το μπάχαλο

Του Γιάννη Πέττα

Μπαχαλάκηδες – Λαμόγια – Αεριτζίδες – Αρπαχτικά συνεχίζουν υπό τις ευλογίες του πολιτικού συστήματος (Κυβέρνηση, Περιφέρεια, Τοπική Αυτοδιοίκηση) το θεάρεστο έργο τους. Οι μεσάζοντες – οι μισαδόροι – τα λαμόγια κυριαρχούν και δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι όλα αλλάζουν και πολλοί από αυτούς αν δεν πάνε φυλακή η ίδια η κοινωνία θα τους αποβάλλει δια παντός.

Αφορμή να γράψω όλα αυτά είναι η αντιδικία του συλλόγου καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος με το πάρτι που διοργανώνεται σε κλειστό αθλητικό χώρο.  Στις δύσκολες μέρες που περνάμε και θα περάσουμε πρέπει να στηρίξουμε τους σωστούς επαγγελματίες. Αυτούς που όλο το χρόνο στέκονται δίπλα μας 365 μέρες το χρόνο, πληρώνουν τους φόρους τους, τις υποχρεώσεις τους, μας διασκεδάζουν, επικοινωνούμε μεταξύ μας σαν πελάτες, εκτονώνουμε το στρες της ημέρας και δημιουργούν ατμόσφαιρα ώστε να αλλάξουμε την κακή ψυχολογία που μας κατέχει.

Αλήθεια ένα πάρτι σαν κι αυτό που διαφημίζουν τι προσφέρει από τα ανωτέρω; Ασφαλώς τίποτα. Παρά μόνο μια αρπαχτή για κάποιους που την επόμενη μέρα θα δεν θα τους ξαναδούμε και ασφαλώς θα τους ψάχνουν για τον Φ.Π.Α., για φόρους, για παραβάσεις και τόσα άλλα. Τελικά θα κληθούν οι επαγγελματίες να καλύψουν το κράτος για τα χαμένα έξοδα.

Ας αλλάξουμε λοιπόν νοοτροπία και να παραμερίσουμε τους αεριτζήδες και τα λαμόγια που μας έφεραν στο χείλος της καταστροφής. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στο Δήμο της Πάτρας που έδωσε τα μπουρμπούλια σε ένα επαγγελματία που χρόνια και χρόνια προσφέρει στην Πάτρα διασκέδαση. Όσοι επισκέφθηκαν το χώρο, έμειναν ευχαριστημένοι και από τιμές και από διασκέδαση.

Θα κατηγορήσω το Δήμο επίσης αν δώσει άδειες για εγκαταστάσεις πανυγηριτζήδων παραβλέποντας ότι τα ανάλογα καταστήματα της Πάτρας που περιμένουν κάποιες τέτοιες μέρες και παραμένουν δίπλα μας. Το παρεμπόριο πρέπει να χτυπιέται και όχι να προστατεύεται στην έννοια του «δεν βαριέσαι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις