Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Η πολύ θετική όψη Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, προσέφερε αναγνώριση, σταθερότητα και το επιτυχημένο κλείσιμο θεμάτων τις τελευταίες μέρες. Η ρεαλιστική προσέγγιση και η σκληρή δουλειά απέφεραν καρπούς. Μέσα στο Σαββατοκύριακο προσέξτε τις οικονομικές απώλειες ή εξαπατήσεις. Άφθονος ρομαντισμός ωστόσο.

Ιχθείς

Με το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα, είχατε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε επιτυχημένα ορισμένους κύκλους. Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας και συναντιέται με τον ονειρικό Ποσειδώνα, δημιουργώντας ανάλογο ονειροπόλο κλίμα, με το ρομαντισμό, τη καλλιτεχνική έμπνευση και την πνευματική έφεση να είναι στα ύψη.

Κριός

Κορυφώνεται η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου, η οποία τις τελευταίες μέρες βοηθά σχέδια, συνεργασίες και σχέσεις, προσφέροντας ωριμότητα και ρεαλισμό. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς σας βάζει σε διάθεση απομόνωσης μέχρι τα γενέθλια σας, ενώ η συνάντησή του με τον Ποσειδώνα δίνει καλλιτεχνική έμπνευση και πνευματικότητα.

Ταύρος

Με θετικό τρόπο ολοκληρώνονται ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα τις τελευταίες μέρες με την ευνοϊκή όψη Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα. Ο Ήλιος επίσης συναντιέται με τον πνευματικό Ποσειδώνα και δίνει την ευκαιρία για συμμετοχή σε ομάδες πνευματικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος. Ανεβασμένη η ζωτικότητά σας.

Δίδυμοι

Είδατε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και κινηθήκατε πιο ώριμα τις τελευταίες μέρες με τη θετική όψη Ήλιου-Κρόνου, κάτι που μπορεί να έφερε επιτυχίες, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της. Ο Ήλιος επίσης συναντιέται με τον ονειρικό Ποσειδώνα μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια σύνοδος που φέρνει ρομαντισμό αλλά και σύγχυση ή αυταπάτες.

Καρκίνος

Ο ρομαντισμός στα ύψη αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον Ήλιο να συναντιέται με τον υπερβατικό Ποσειδώνα, προσφέροντας στιγμές ψυχικής ανακούφισης. Στο μάξιμουμ η καλλιτεχνική δημιουργία και έμπνευση, αλλά και η πνευματική έφεση. Βρίσκετε επιτέλους πολύτιμες ισορροπίες, κάτι στο οποίο βοηθά η ευαίσθητη αντίληψη σας.

Λέων

Η ωραία όψη Ήλιου-Κρόνου σταθεροποιεί και ωριμάζει τις σχέσεις, ενώ τις τελευταίες μέρες μπορεί να έφερε και κάποιες επιτυχημένες συνεργασίες. Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ήλιος συναντιέται με τον ονειρικό Ποσειδώνα, μια σύνοδος που προσφέρει υπερβατικές ρομαντικές στιγμές και απόλαυση της τέχνης.

Παρθένος

Σταθεροποιούνται τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, με τη θετική όψη Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία μπορεί να έφερε θετικές εξελίξεις τις τελευταίες μέρες. Ένα ιδιαίτερα ρομαντικό Σαββατοκύριακο, με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα να φέρνει νέους έρωτες, άφθονη ονειροπόληση αλλά και αυταπάτες ή σύγχυση.

Ζυγός

Άμεσα σάς ευνόησε το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου τις τελευταίες μέρες, δίνοντας πολύτιμο αίσθημα σταθερότητας, ενώ η δημιουργικότητά σας αναγνωρίστηκε. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, η οποία σταθεροποιεί και τα ερωτικά. Θα είναι ένα διήμερο με ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση και έντονη έμφαση στη τέχνη και τη πνευματικότητα.

Σκορπιός

Ο ρομαντισμός, η ευαισθησία και η καλλιτεχνική έμπνευση στο μάξιμουμ, καθώς ο Ήλιος συναντιέται με τον υπερβατικό Ποσειδώνα αυτό το Σαββατοκύριακο, προσφέροντας όμορφες, ακόμα και εκστατικές ερωτικές στιγμές, αυξημένη δημιουργικότητα και πνευματική ανάταση. Κάποια θέματα σπιτιού επίσης κλείνουν με θετικό τρόπο.

Τοξότης

Ορισμένα σχέδιά σας φαίνεται να ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τις τελευταίες μέρες με τη θετική όψη Ήλιου-Κρόνου,  η οποία κορυφώνεται σήμερα. Θα είναι ένα Σαββατοκύριακο με άφθονη ονειροπόληση, καθώς ο Ήλιος συναντά τον ονειρικό Ποσειδώνα. Δίνει όμως και τάση σύγχυσης, αυταπατών και εξαπατήσεων – μην παραμυθιάζεστε.

Αιγόκερως

Πρέπει να είστε ικανοποιημένοι τις τελευταίες μέρες, με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου να έφερε αίσιο τέλος σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, μια όψη που κορυφώνεται τώρα. Άφθονος ρεμβασμός και ρομαντισμός μέσα στο διήμερο, με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα να προκαλεί αφηρημάδα και επικοινωνιακά μπερδέματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being