Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Το Σαββατοκύριακο θα δώσει την ευκαιρία να βάλετε σε τάξη τη καθημερινότητα και να συμμαζέψετε τόσο το χώρο σας, όσο και το νου σας. Είναι καλό διήμερο για να ασχοληθείτε με την υγεία και το fitness, για να κάνετε μια αποτοξινωτική δίαιτα και για να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες της ζωής. Προσοχή σε κριτική και παρασκήνια.

Ιχθείς

Το ωραίο τρίγωνο  Σελήνης-Ποσειδώνα ομορφαίνει τη διάθεση το πρωί του Σαββάτου, προσφέροντας ρομαντισμό και ψυχική ανακούφιση. Σύντομα ωστόσο θα γίνει πιο νευρικό το κλίμα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα έκτακτα έξοδα. Το Σαββατοκύριακο θα δώσει ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, αλλά με κάποιες ίντριγκες.

Κριός

Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για cocooning, καθώς η Σελήνη διατρέχει το σπιτικό ζώδιο του Καρκίνου και δημιουργεί ανάλογη cozy διάθεση. Μόνο το Σάββατο προσέξτε κάποια έκτακτα γεγονότα και αλλαγές προγράμματος, ενώ το βράδυ η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί τάση για ίντριγκες και ανταγωνισμούς.

Ταύρος

Ένα επικοινωνιακό  Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη να τονίζει  τον ανάλογο οίκο και να φέρνει την ευκαιρία για βόλτες, συναντήσεις, ταξιδάκια, κουβεντούλα, γράψιμο και διάβασμα. Το Σάββατο προσέξτε κάποια υπονοούμενα ή κακίες, κυρίως με συγγενείς, ενώ η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα σάς κάνει να βλέπετε περισσότερα απ’ όσα λέγονται.

Δίδυμοι

Την ευκαιρία για  ψώνια και για απόλαυση των  αισθήσεων θα φέρει αυτό το διήμερο. Προσέξτε βέβαια να μην λειτουργήσετε  κάπως αυτοκαταστροφικά με τα οικονομικά σας. Το Σάββατο το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού προκαλεί κάποιες απροσδόκητες συμπεριφορές από φίλους, ενώ το βράδυ υπάρχει τάση για ζήλια και κτητικότητα.

Καρκίνος

Όμορφα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα  να δημιουργεί ονειρική ατμόσφαιρα. Σύντομα το κλίμα γίνεται πιο ασταθές και νευρικό, με πιθανές αλλαγές προγράμματος και κάποια ξαφνικά γεγονότα. Το βράδυ του Σαββάτου η όψη Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί τάση για πρόσκαιρη κατάθλιψη και ζήλιες.

Λέων

Καθώς η Σελήνη για το Σαββατοκύριακο θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, είναι λογικό να υπάρχει μια ανάγκη για απομόνωση και ησυχία, ώστε να βρείτε τη χαμένη ψυχολογική ισορροπία. Καλό διήμερο για ξεκούραση, για τέχνη, διαλογισμό και γιόγκα. Πιθανές αλλαγές στα ταξίδια. Προσέξτε μια τάση για παρασκήνια το Σάββατο.

Παρθένος

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στις παρέες σας, με τη Σελήνη να τονίζει τον ανάλογο οίκο. Επίσης δίνει την ευκαιρία για ομαδικές δραστηριότητες, για επαφές με συλλόγους  κι οργανώσεις, και για αρκετή online δικτύωση. Προσέξτε όμως τους ανταγωνισμούς και τις ίντριγκες, ειδικά προς το βράδυ του Σαββάτου – φερθείτε με απλότητα.

Ζυγός

Κοινωνικό το Σαββατοκύριακο, αλλά λόγω των δύσκολων όψεων της  Σελήνης θα υπάρχει μια αστάθεια το Σάββατο, με πιθανές έκτακτες εξελίξεις ή ανατροπές σε σχέδια. Ο σύντροφος ή οι κοντινοί φίλοι μπορεί να λειτουργούν άστατα, ενώ το βράδυ του Σαββάτου προσέξτε τους ανταγωνισμούς και μην «πιάνεστε» από υπονοούμενα.

Σκορπιός

Όμορφα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με την ωραία  όψη Σελήνης-Ποσειδώνα να κάνει το κλίμα ονειρικό. Βέβαια σύντομα θα γίνει πιο νευρική η ατμόσφαιρα, καθώς θα σχηματιστούν δύσκολες όψεις, που θα φέρουν τάση για ξαφνικές αλλαγές σε σχέδια και ταξίδια, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις έμμονες ιδέες, ειδικά το Σάββατο.

Τοξότης

Λίγο πιο εσωστρεφής η διάθεση για το ζώδιό σας μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία για βαθύτερη συναισθηματική κι ερωτική επαφή με το σύντροφο. Βέβαια το ζώδιό σας έχει ανάγκη από ελευθερία, ενώ ίσως νιώσετε να «πνίγεστε», καθώς υπάρχει τάση κτητικότητας, ειδικά το Σάββατο. Καλό διήμερο για εσωτερικό ψάξιμο.

Αιγόκερως

Ένα κοινωνικό Σαββατοκύριακο, με ευκαιρία για γνωριμίες  και socializing. Δεν θα λείπει μια νευρικότητα και κάποιες απότομες συμπεριφορές, ειδικά το Σάββατο. Επίσης προς το βράδυ του Σαββάτου προσέξτε τις εμμονές και τη κτητικότητα, με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα να προκαλεί επίσης τάσεις κοντρόλ και πρόσκαιρη κατάθλιψη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being