Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Βρέθηκε η ταυτότητα του δολοφόνου του 25χρονου- Πώς έγινε το έγκλημα που συγκλονίζει

Κρήτη: Βρέθηκε η ταυτότητα του δολοφόνου...

Πρόκειται για έναν 31χρονο από τα Κεραμειά, ο οποίος είχε μελετήσει καλά το σχέδιο εκτέλεσης του άτυχου νεαρού

Ο ιατροδικαστής της φρικιαστικής υπόθεσης, που συγκλόνισε την κοινωνία των Χανίων, της δολοφονίας του 25χρονου στις Μουρνιές, ανέφερε στο Flashnews.gr πως ο θάνατος του νεαρού δεν ήταν ακαριαίος. Παράλληλα η αστυνομία βρήκε και την ταυτότητα του δράστη. Πρόκειται για έναν 31χρονο από τα Κεραμειά, ο οποίος είχε μελετήσει καλά το σχέδιο εκτέλεσης του άτυχου νεαρού.

Ο 31χρονος τον προσπέρασε με το όχημά του, στην Εθνική Οδό Χανίων - Ρεθύμνου και πυροβόλησε εναντίον του τουλάχιστον δύο φορές με κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στη συνέχεια επιτάχυνε και κατευθύνθηκε εναντίον του προπορευόμενου αυτοκινήτου στο οποίο βρίσκονταν ο 24χρονος αδελφός του θύματος και ένας 18χρονος. Ο δράστης επίσης πυροβόλησε εναντίον τους προξενώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με τον κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, ο 25χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μισή ώρα αργότερα από την δολοφονική επίθεση. Επίσης υπογράμμισε πως ο νεαρός πέθανε από δεκατέσσερα σκάγια, τα οποία εισήλθαν από τον αριστερή ωμοπλάτη στο θώρακα του θύματος, προκαλώντας κακώσεις και αιμορραγία. Όταν ολοκληρωθεί το πόρισμα της Αστυνομίας θα διαπιστωθεί τι είδους σκάγια χρησιμοποιήθηκαν για το άγριο αυτό φονικό.

Νωρίτερα στο Νοσοκομείο όπου έφτασαν οι συγγενείς του θύματος εκτυλίχτηκαν δραματικές σκηνές καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος φέρεται να είχε διαφορές με τον 25χρονο, ενώ το σπίτι του φυλάσσεται από την Αστυνομία για την αποφυγή αντιποίνων από τους οικείους του θύματος.

Επίσημη ενημέρωση από τον ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα του 25χρονου που δολοφονήθηκε άγρια το μεσημέρι στα Χανιά

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις