Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 24 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 24 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Σήμερα γυρνά ανάδρομος ο Άρης, κι έτσι μέχρι τον Απρίλιο θα φέρει καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικά, ενώ δεν είναι καλή περίοδος για να πάρετε κάποιο δάνειο ή επιχορήγηση, εκτός αν ήταν κάτι που καθυστερούσε ήδη για καιρό. Επίσης θα φέρει την πληρωμή παλιότερων χρεών, από και προς εσάς, κυρίως σε δάνεια, ασφάλειες, εφορία κλπ.

Ιχθείς

Η ανάδρομη πορεία του Άρη που ξεκινά σήμερα, θα φέρει τη πιθανότητα για επανασυνδέσεις με πρώην συντρόφους ή συνεργάτες αλλά και με καλούς φίλους μέχρι τον Απρίλιο. Ταυτόχρονα, θα κάνετε έναν απολογισμό στις σχέσεις, και πιθανόν να βγάλετε κάποια άτομα απ’ τη ζωή σας, κάτι που δεν τολμούσατε πριν.

Κριός

Απ’ τον περασμένο Νοέμβριο ο Άρης διατρέχει τον εργασιακό σας τομέα, φέρνοντας δυναμικές εξελίξεις, ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Σήμερα γυρνά σε ανάδρομη πορεία, κι έτσι μέχρι τα μέσα Απριλίου θα είναι περίοδος όπου θα διορθώνετε και θα δουλεύετε όσα έχετε ήδη αρχίσει. Επαναπροσδιορισμός των συνηθειών σας.

Ταύρος

Σήμερα ξεκινά ανάδρομη πορεία ο πύρινος Άρης, ο οποίος μέχρι τον Απρίλιο θα φέρει τη δυνατότητα για επανασυνδέσεις στα αισθηματικά, ενώ επίσης θα έχετε την ευκαιρία να αναλογιστείτε αν ταιριάζετε πραγματικά ή όχι με το σύντροφο. Είναι απ’ το Νοέμβριο που έχει ενεργοποιηθεί δυναμικά ο οίκος των ερωτικών, έως τον Ιούλιο.

Δίδυμοι

Η ανάδρομη πορεία του Άρη από σήμερα, βάζει φρένο στην ορμή σας και στην εκπλήρωση επιθυμιών μέχρι τον Απρίλιο, πράγμα που μπορεί να σάς θυμώνει κατά καιρούς. Επίσης θα επιβραδύνει θέματα σπιτιού και ακινήτων, όπου καλύτερα θα ήταν να αναβάλετε μετακομίσεις κι αλλαγές, εκτός αν ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει καιρό.

Καρκίνος

Ο Άρης γυρνά ανάδρομος σήμερα, κι έτσι θα φέρνει συχνές καθυστερήσεις μέχρι τον Απρίλιο, κυρίως σε μετακινήσεις, συναντήσεις και στην επικοινωνία γενικά. Επίσης καλό θα ήταν να αποφύγετε το ξεκίνημα νέων μαθημάτων, σεμιναρίων κλπ. Επαναπροσδιορίζετε τον τρόπο που επικοινωνείτε. Επαφές με συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό.

Λέων

Καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα, σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες κλπ, είναι πιθανό να φέρει μέχρι τον Απρίλιο η ανάδρομη πορεία του Άρη που ξεκινά σήμερα. Μπορεί να σάς θυμώνει η μη άμεση εκπλήρωση των επιθυμιών σας, αλλά πρέπει να μάθετε την υπομονή τώρα. Ξεπλήρωμα παλιών οφειλών από και προς εσάς.

Παρθένος

Ο Άρης διατρέχει το ζώδιό σας απ’ τον περασμένο Νοέμβριο και σάς έχει βάλει σε μια δυναμική περίοδο δράσης, ξεκινημάτων, πρωτοβουλιών, αλλά και έντασης. Σήμερα γυρνά σε ανάδρομη πορεία, κι έτσι μέχρι τον Απρίλιο θα δουλέψετε με όσα έχετε αρχίσει, ενώ καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε κάτι νέο, εκτός αν αναβαλλόταν καιρό.

Ζυγός

Με την πολύμηνη διέλευση του Άρη απ’ τον τελευταίο σας οίκο, βρίσκεστε απ’ το Νοέμβριο έως τον Ιούλιο σε μια περίοδο κλεισίματος κύκλων, κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες. Τώρα που γυρνά ανάδρομος μπορεί να έχετε κάποια πισωγυρίσματα στη προσπάθειά σας αυτή μέχρι τον Απρίλιο, στην πορεία ωστόσο τελικής επίλυσης.

Σκορπιός

Σήμερα ο Άρης γυρνά σε ανάδρομη πορεία και βάζει ένα φρένο στην εξέλιξη των σχεδίων σας, ενώ μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις μέχρι τον Απρίλιο. Ταυτόχρονα ωστόσο, είναι πολύ πιθανό έως τότε να φέρει και συναντήσεις με παλιούς φίλους, όπως επίσης και συμμετοχή σε ομάδες ή συλλόγους που είχατε αναμιχθεί παλιότερα.

Τοξότης

Η ανάδρομη κίνηση του Άρη που ξεκινά σήμερα, φέρνει μια επιβράδυνση στα επαγγελματικά, ενώ μέχρι τον Απρίλιο καλό θα ήταν να μην αρχίσετε κάτι νέο, εκτός αν ήταν κάτι που αναβάλλατε για καιρό. Μπορεί να σάς εκνευρίσει το γεγονός ότι τα θέλω σας δεν πραγματοποιούνται άμεσα, ωστόσο είναι περίοδος απολογισμών και διορθώσεων.

Αιγόκερως

Καθυστερήσεις και αναβολές σε θέματα νομικών, σπουδών και ταξιδιών είναι πιθανό να φέρει μέχρι τον Απρίλιο η ανάδρομη πορεία του Άρη που ξεκινά σήμερα. Ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία για ανακεφαλαίωση και διόρθωση όσων έχετε ξεκινήσει. Επίσης γίνεται μια επανεξέταση της φιλοσοφίας και των στόχων που κινούν τη ζωή σας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being