Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποια γλυκά κρασιά της Πάτρας είναι στο top 10 της κατηγορίας τους;

Ποια γλυκά κρασιά της Πάτρας είναι στο t...

Σύμφωνα με το "Βήμα Gourmet"

Δύο κρασιά από την Πάρα εντάχθηκαν στα δέκα καλύτερα της κατηγορίας τους από τη δοκιμή που έκανε το "Βήμα Gourmet". Tα κρασιά δοκίμασαν οι Α. Ν. Ανδρουλιδάκης και Γιώργος Λούκας μαζί με τον Αποστόλη Πλαχούρα, οινοχόος στο Funky Gourmet.

Η τυφλή δοκιμή πραγματοποιήθηκε στον χώρο σεμιναρίων της Genius in Gastronomy (www.geniusingastronomy.gr) Τα δείγματα ζητήθηκαν από τους παραγωγούς και δοκιμάστηκαν σε θερμοκρασία 8°C (τα λευκά) και 15°C (τα κόκκινα).

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΜΟΣΧΑΤΟ ΡΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΟΠΕ 2006
Μοσχάτο Λευκό
Παραγωγός: Θανάσης Παρπαρούσης
Χρώμα: Στο χρώμα του παλιού χρυσού.
Αρωμα: Ελκυστική αρωματική παρουσία, με περάσματα τριαντάφυλλου, μαρμελάδας ροδάκινο, γλυκού περγαμόντο και ξηρών καρπών.
Γεύση: Προκλητικά γλυκό και πυκνό, στα όρια του λιπαρού, διαθέτει αρκετά αποθέματα οξύτητας ώστε να μην γίνει πλαδαρό. Ευχάριστο, μακρύ τελείωμα.

ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ ΟΠΕ
Μαυροδάφνη, Μαύρη Κορινθιακή
Grande Reserve
Παραγωγός: Αχάια Κλάους
Χρώμα: Κοκκινόμαυρο, στο χρώμα που παίρνει το μαόνι.
Αρωμα: Ο χρόνος δημιούργησε μια ενδιαφέρουσα σύνθεση, με αρώματα καφέ, σταφίδας, σοκολάτας, μπαχαρικών, ξερού δαμάσκηνου και καμένης καραμέλας.
Γεύση: Θερμό και παχύ στην πρώτη επαφή, ισορροπεί στη συνέχεια χάρη στην οξύτητά του. Η αίσθηση του καφέ και των μπαχαρικών επανέρχεται και στο μακρύ τελείωμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις