Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο 25χρονος άρπαζε κινητά απο τραπέζια- Παλιά του τέχνη...

Πάτρα: Ο 25χρονος άρπαζε κινητά απο τραπ...

Είχε συλληφθεί ξανά, πριν δυο μήνες από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 25χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση. Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα, ο 25χρονος μετέβηκε σε δυο καφετέριες στο κέντρο της Πάτρας, όπου με τη μέθοδο της επαιτείας, αφαίρεσε από δυο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 53 και 25 ετών, τα κινητά τους τηλέφωνα τα οποία τα είχαν αποθέσει πάνω στο τραπέζι.

Για την ανακάλυψη του δράστη, οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ενήργησαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή του λίγη ώρα αργότερα.

Στη κατοχή του 25χρονου βρέθηκαν τα δυο κινητά τηλέφωνα που μόλις είχε αφαιρέσει τα οποία αποδόθηκαν στις παθούσες και ένα ακόμα κινητό οποίο φυλάσσεται προκειμένου ανευρεθεί ο κάτοχος του.

Από τη αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι την 2-12-2012 το πρωί, ο συλληφθείς με την ίδια μέθοδο είχε διαπράξει άλλη μια κλοπή κινητού τηλεφώνου από τραπέζι καφετέριας στο κέντρο της πόλης.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι ο 25χρονος είχε συλληφθεί ξανά, πριν δυο μήνες από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, καθότι με την ίδια μέθοδο, είχε αφαιρέσει έντεκα συνολικά κινητά τηλέφωνα από τραπέζια σε καφετέριες στη Πάτρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιον κ. Ανακριτή Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις