Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ταξίδι χωρίς επιστροφή, το Σάββατο, η επίσκεψη στη Σύρο

Ταξίδι χωρίς επιστροφή, το Σάββατο, η επ...

Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζουν οι κάτοικοι του νησιού

Καταστάσεις που δεν είχαν βιώσει τα τελευταία 20 χρόνια κατ’ ελάχιστον, είναι υποχρεωμένοι να ανεχτούν οι Συριανοί όσον αφορά τα δρομολόγια των πλοίων, ως τις αρχές Μαρτίου τουλάχιστον. Πολλοί ίσως δεν το γνωρίζουν ακόμα, αλλά από το Σάββατο 14 Ιανουαρίου και ως το τέλος Φεβρουαρίου δεν θα υπάρχει πλοίο προς Πειραιά κάθε Σάββατο.

Το «Μπλου σταρ Ιθάκη» θα έρχεται από Πειραιά κανονικά τη συγκεκριμένη ημέρα, θα διανυκτερεύει στη Μύκονο και την Κυριακή θα επιστρέφει τη γνωστή ώρα (4.00 μ.μ.) στον Πειραιά. «Ακόμα και στη δεκαετία του ’90 είχαμε σταθερά δυο πλοία τη μέρα («Παναγία Τήνου», «Ναϊάς») προς Πειραιά, για να φτάσουμε το 2012 να μην έχουμε κανένα το Σάββατο» τόνισε στο syrosnews.gr ο ναυτιλιακός πράκτορας κ. Κώστας Γαβιώτης.

Η απόφαση της εταιρείας ήταν ξαφνική και βασίζεται σαφώς σε οικονομικούς λόγους, αφού το Σάββατο χαρακτηρίζεται «νεκρή» μέρα με λίγους σχετικά επιβάτες, όμως αν μη τι άλλο αποτελεί μια κακή αρχή. Ουδείς γνωρίζει αν θα κοπούν και άλλα δρομολόγια, ενώ άγνωστες είναι και οι προθέσεις των εταιρειών για τον Μάρτιο και μετά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις