Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κοσμικό γεγονός η παρουσίαση του βιβλίου της Στέλας Λέτσιου – Δείτε φωτο

Κοσμικό γεγονός η παρουσίαση του βιβλίου...

Με τίτλο: «ANOREXIA NERVOSA-Μαρτυρία»

Μια συγκλονιστική ιστορία, γραμμένη στις σελίδες του βιβλίου της «ANOREXIA NERVOSA-Μαρτυρία» ξετύλιξε στο ακροατήριο της αίθουσας  του Δημαρχείου  Π. Φαλήρου, η Στέλα Λέτσιου, στη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου που έγραψε προ κειμένου να σώσει, όπως είπε, κι άλλα κορίτσια από τη μάστιγα της εποχής, που  αφαιρεί ύπουλα ανθρώπινες ζωές σε τόσο μικρές ηλικίες. Την Στέλα και την ιστορία της είχε φιλοξενήσει, στις σελίδες του και το «The Best Magazine».

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε, μετά από πρόσκληση του διοργανωτή και εκδότη Νίκου Μουρατίδη, η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Νατάσα Ράγιου, η οποία μίλησε για τις δραματικές διαστάσεις του φαινομένου στην Ευρώπη και στην Αμερική και  μετέφερε στο κοινό την τραγική  ιστορία της 23άχρονης Πατρινής Μαρίας Φιλιππάτου που έχει συγκλονίσει, όχι μόνο την Πάτρα αλλά και ολόκληρη  την Ελλάδα, με τον θάνατο της ανήμερα των Χριστουγέννων. Η Στέλα, που βρίσκεται, όπως λέει η ίδια σε καλό δρόμο, στο στάδιο της θεραπείας της, προσπαθεί να κερδίσει τη ζωή της και εξέφρασε την επιθυμία να έρθει να μιλήσει και στην Πάτρα για τον Γολγοθά που βίωνε και βιώνει ακόμα.

Η νεαρή κοπέλα, που είναι διδάκτωρ Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών και μιλά εννέα γλώσσες, δεν σταμάτησε να δακρύζει σε όλη τη διάρκεια της παρουσίασης, κρατώντας από το χέρι την διαιτολόγο της ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία της μητέρας της, κυρίας Κατερίνας Λέτσιου, η οποία της συμπαραστέκεται μαζί με όλη της την οικογένεια, σ’ αυτό το δύσκολο αγώνα ζωής. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη που έδωσε το παρών καθώς και ο δήμαρχος Π. Φαλήρου Διονύσης Χαζηδάκης. Για το βιβλίο μίλησαν ακόμη η Χλόη Ταχτατζή, διευθύντρια του γραφείου του  υφυπουργού Υγείας κ  Μάρκου Μπόλαρη  και η διαιτολόγος -διατροφολόγος Ντορίνα Σαλβιέρα, πολύτιμη αρωγός στην προσπάθεια της Στέλας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight