Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πήγαν να βοηθήσουν σε τροχαίο και τους έκλεψαν το αυτοκίνητο!

Πήγαν να βοηθήσουν σε τροχαίο και τους έ...

Οι δράστες νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία!

Μια απίστευτη ιστορία ληστείας εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συλλαμβάνοντας έναν 32χρονο ο οποίος αφού διέπραξε ληστεία, ενεπλάκη σε τροχαίο μαζί με το συνεργό του και προκειμένου να συνεχίσει έκλεψε το αμάξι ενός ζευγαριού που σταμάτησε προκειμένου να τους βοηθήσει.

 

Ο 32χρονος μαζί με τον 30 συνεργό του ο οποίος αναζητείται, είχαν ληστέψει το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ένα σπίτι στο Φίλυρο και αφού όπου αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα, μπήκαν στο όχημα που διέθεταν και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και για αυτό το λόγο εισήλθαν στο αντίθετο ρεύμα στην επαρχιακή Οδό Λαγυνών-Φιλύρου και συγκρούστηκαν με διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το όχημά τους να εκτραπεί και να ακινητοποιηθεί.

 

Αδυνατώντας να θέσουν σε κίνηση το όχημά τους και προφασιζόμενοι ότι χρειάζονται βοήθεια, οι δύο δράστες ζήτησαν τη συνδρομή των επιβατών αυτοκινήτου που ακολουθούσε. Όταν ο 66χρονος οδηγός και η σύζυγός του σταμάτησαν για να δουν τι είχε συμβεί, οι δράστες, με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν το αυτοκίνητό τους, εγκαταλείποντας στον τόπο του τροχαίου το δικό τους όχημα.

 

Ο 32χρονος όμως δεν έμεινε εκεί αλλά προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες καταγγέλλοντας ψευδώς κλοπή του οχήματος του στο τμήμα ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, ωστόσο ήταν κάτι το οποίο οδήγησε στη σύλληψη του αφού οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την πρόθεση του. Μάλιστα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, ανήμερα των Χριστουγέννων είχε διαρρήξει με τη βοήθεια συνεργών του, οικία στην περιοχή της Χαλάστρας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις