Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Άνδρας απειλούσε να πέσει στο κενό για να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο

Πάτρα: Άνδρας απειλούσε να πέσει στο κεν...

Στη συμβολή των οδών Δάμωνος και Φρατζή

Τελευταία ενημέρωση 13.34: Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση απο την αστυνομία: ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, στη θέα Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν, προκειμένου αποφύγει πιθανό αστυνομικό έλεγχο, ανέβηκε στο τρίτο όροφο νεοαναγειρόμενης οικοδομής και από εκεί πήδηξε σε περβάζι διπλανού μπαλκονιού, του οποίου οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν,  απειλώντας να πέσει στο κενό. Αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Αχαΐας, που ενημερώθηκαν για το συμβάν, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, μαζί με τον ειδικό διαπραγματευτή της Διεύθυνσης, και οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση για τη διάσωσή του.

Ύστερα από ολιγόλεπτες διαπραγματεύσεις, ο 22χρονος πείστηκε και εισήλθε στο εσωτερικό του μπαλκονιού. Παράλληλα κλήθηκε κατάλληλη πυροσβεστική κλίμακα, με την άφιξη της οποίας, ο αλλοδαπός κατέβηκε  από το μπαλκόνι και παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

13.00 Κόκκινος συναγερμός χτύπησε από τις 12 το μεσημέρι στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. μετά την ειδοποίηση για την παρουσία ενός άνδρα, αλβανικής καταγωγής,  στο μπαλκόνι διαμερίσματος του 3ου ορόφου σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δάμωνος και Φραντζή στην Πάτρα,  ο οποίος απειλεί να πέσει στο κενό.

Επί τόπου βρίσκεται ειδικός ψυχολόγος της Αστυνομίας για να καταφέρει να μεταπείσει τον άνδρα από την απονενοημένη πράξη.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να επέμβουν στην περίπτωση που επιδιώξει να πέσει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις