Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 10 Ιανουαρίου

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 10 Ιανουαρίου

Από τη σύμβουλο Αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 10 Ιανουαρίου και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν την 1, 10, 19 ή 28 οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 10 (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν την 1, 10, 19 ή 28  οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους).

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 10. (1, 10, 19, 28).    
Έχεις ανεξάρτητο πνεύμα, μια επιθυμία να ηγείσαι να είσαι πρωτότυπος και συνήθως έχεις θάρρος. Πάνω από οτιδήποτε άλλο, είσαι πρωτοπόρος.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ 10 Ιανουαρίου: Είσαι φιλόδοξος, πρωτότυπος, αποφασισμένος και δραστήριος. Είσαι ανεξάρτητος και θαρραλέος και σου αρέσει να αρχίζεις νέα εγχειρήματα, όχι όμως να είσαι υποχρεωμένος να διαχειριστής τις λεπτομέρειες. Δυσκολεύεσαι να παίρνεις διαταγές και δεν σου αρέσει η δεύτερη θέση σε οποιαδήποτε κατάσταση. Έχεις επιβλητική παρουσία και δυνατή θέληση. Ένα ανεξέλεγκτο εγώ μπορεί να σε οδηγήσει σε φανατισμό.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 10 Ιανουαρίου)
Χρονιά για να στραφείς προς τον εσωτερικό σου εαυτό. Θα χρειαστεί να περάσεις κάποιο χρόνο μόνος, ώστε να ξεκουραστείς καθώς θα επανεξετάζεις τους στόχους,τη σχέση και την ίδια την κατεύθυνση της ζωής σου.

Το προσωπικό σου έτος εφέτος κυβερνά τις νομικές υποθέσεις, έτσι αυτό το χρόνο μπορεί να τελειώσει η διευθέτηση εκκρεμών ασφαλιστικών θεμάτων ή οποιοδήποτε ζήτημα στο οποίο υπάρχουν νομικά έγγραφα.

Είναι χρονιά για να πάρεις επιμορφωτική άδεια, ή να φύγεις για άλλα μέρη, προς αναζήτηση του οράματός σου. Προσφέρεται για να ζήσεις ήσυχα και να ακούσεις την εσωτερική σου καθοδήγηση. Έτος που ευνοεί τους κρυφούς δεσμούς, τις μυστικές για κάποιο λόγο "απαγορευμένες σχέσεις". Για όλη τη διάρκεια της επίδρασής  του  ,αυτοί οι δεσμοί θα πρέπει να μείνουν κρυμμένοι. Αν ανακαλυφθούν, θα καταλήξουν σε συμφορά.

Την επόμενη θα είναι πιο εύκολο να παραμεριστούν τα εμπόδια που τους φράσσουν το δρόμο.
Αποφασιστικά αρνητικό για οποιαδήποτε οικονομική επιχείρηση, για οποιαδήποτε ενέργεια "ριψοκίνδυνη", που σχετίζεται με χρήματα, για τις κερδοσκοπικές επιχειρήσεις...

Ευνοούνται οι απασχολήσεις σε μελέτη και έρευνα, κληρονομιές, δωρεές, επιχορηγήσεις...

Προσαρμόσου στην πραγματικότητα, αλλά άφησε την φαντασία σου να τρέξει ελεύθερα σ’ ανεξερεύνητες περιοχές. Μεγάλωσε τον εσωτερικό σου πλούτο. Συλλογίσου τις βασικές αξίες της ύπαρξης.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα Ιανουαρίου για όσους έχουν γενέθλια στις 10 Ιανουαρίου)             
Δεν αφήνει περιθώρια για ανοησίες. Είναι καιρός να πάρεις τα ηνία της ζωής σου και να την οδηγήσεις με σιγουριά και δύναμη, εκεί που θέλεις.

Σε αυτό το σημείο, είσαι βέβαιος για την κατεύθυνσή σου και θέλεις να πάρεις τον έλεγχο, ώστε να είσαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε, όπως πρέπει. Αυτό το διάστημα θα φροντίσεις τα πάντα και θα τα καταφέρεις.

Κατάλληλη στιγμή  για να καταπιαστείς  με οποιεσδήποτε δουλειές.  Να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου, να διαχειριστείς τις υποθέσεις σου. Να οργανώσεις τα οικονομικά σου. Αφορά το χρήμα, τη δύναμη, τη διαχείριση.

Μην επιτρέπεις να παραλύσει τις πρωτοβουλίες σου ο φόβος πως θα μείνεις χωρίς χρήματα. Κάνε σωστά από πριν τους λογαριασμούς σου και ρίσκαρε όσο μπορείς περισσότερο.

Μην ξεχνάς πως μαζί με την οικονομική οξύνοια, για να γίνουν μεγάλα πράγματα χρειάζεται και λίγη φαντασία. Μην είσαι ανυπόμονος με τους άλλους, τυραννικός με τους υφιστάμενους, αδιάφορος για όποιον ζητά τη βοήθειά σου. Αν έχεις χρήματα για ξόδεμα, πρόσεχε να μην τα σκορπάς ασυλλόγιστα.                

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία