Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Μία αισιόδοξη ματιά στην «Ασθένεια» που λέγεται Οικονομική Κρίση

Μία αισιόδοξη ματιά στην «Ασθένεια» που ...

Επιστολή προς το κατάστημα «BOSHOP»

Σας παραθέτω ένα γράμμα με παραλήπτη το κατάστημα κατάστημα «BOSHOP». Το διαβάσαμε εκεί, και θεωρούμε πως έπρεπε να το μοιραστούμε μαζί σας.

«Θερμά συγχαρητήρια που η συγκεκριμένη εταιρεία και αυτή με τη σειρά της όπως διάβασα πολλά δώρα σε πολλούς τυχερούς. Αυτό θα έλεγα είναι κάτι πολύ καλό μέσα στις δυσκολίες των καιρών που διανύουμε, οπού υπάρχουν άνθρωποι και συνεισφέρουν μέσα από ένα διαγωνισμό, να αντιστέκονται στην κρίση. Διότι όλοι μας κάνουμε κάποιες προσπάθειες ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε, στα καταναλωτικά είδη, στα χαράτσια, αλλά να που υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ, και καλά κάνουν να μπορούν να δώσουν το κάτι τις που λείπει.

Εδώ τουλάχιστον το δικό μας κοινό το έχει δείξει, έχει κοινωνικότητα, αποφασιστικότητα, τόλμη, οι κυριότεροι συντελεστές της επιχείρησης «BOSHOP» και κοιτούν με πάρα πολλά χάπενινγκ για να αντιμετωπίσουν αυτή την «ασθένεια» που λέγεται «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ».

Θα ήθελα να τονίσω επίσης ότι άρχισα να πιστεύω με όλα αυτά που γίνονται εκδηλώσεις, χάπενινγκ,  είναι ένα σημάδι ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. σιγά- σιγά ο καιρός θα γιατρέψει και αυτό το πρόβλημα, ένα άλλο καλό που έχουμε εμείς οι πατρινοί, και σαν λαός, ότι είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, αλλά και σε αυτό έχουμε επίσης πρωτοπορία και προσδοκία, όπως μεγάλες προσδοκίες έχουν οι άνθρωποι του «ΒΟSHOP», και ότι ένα ακόμη καλό που είναι υποστηρίζομε μια τοπική επιχείρηση, κρατάμε θέσεις εργασίας και την ανάπτυξη της»

Αγαπητοί κύριοι να σας ευχηθώ να έχετε,
ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
& ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Να περάσετε καλές γιορτές, και ότι άλλο επιθυμείτε.


Τα στοιχεία του αποστολέα υπάρχουν στο τέλος της επιστολής και δεν δημοσιεύονται για ευνόητους λόγους.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις