Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση Γ. Ντάτσικα με τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος

Συνάντηση Γ. Ντάτσικα με τα μέλη του Δ.Σ...

Συζήτησαν για τα τρέχοντα ζητήματα στον κλάδο τους

Συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αχαϊας – Αιτωλοακαρνανίας -Φωκίδας είχε η Περιφερειακή Σύμβουλος, και Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Γεωργία Ντάτσικα. Η κ. Ντάτσικα συζήτησε με τους επικεφαλής του συλλογικού οργάνου των λιμενικών για τα τρέχοντα ζητήματα στον κλάδο τους, ο οποίος, λόγω της στρατηγικής θέσης του λιμανιού της Πάτρας, αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα τα οποία χρήζουν άμεσης Κυβερνητικής παρέμβασης.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Ένωσης, Ευάγγελος Αγγελής, προέβαλε, κατά κύριο λόγο, την έλλειψη ειδικών οργάνων ελέγχου (scanner X-RAY) που θα καθιστούσαν ασφαλέστερο και ευκολότερο τον εντοπισμό τυχόν στοιβαγμένων λαθρομεταναστών σε φορτηγά, ενώ, όπως ανέφεραν στην κ. Ντάτσικα, δεν έχει υπάρξει καμία μέριμνα από πλευράς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για εκσυγχρονισμό των λιμενικών κρατητηρίων.

Από την πλευρά της, η Γεωργία Ντάτσικα επικοινώνησε άμεσα με τον Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., και αρμόδιο για θέματα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Αθανάσιο Πλεύρη, ο οποίος προχώρησε άμεσα σε αναφορά προς το Υπουργείο, αναμένοντας απάντηση τις προσεχείς ημέρες.

Παράλληλα, η κ. Ντάτσικα δεσμεύτηκε πως θα βρίσκεται στο  πλευρό των λιμενικών και ότι  θα διατηρήσει στενή επαφή με την  Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις