Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Δεν τον εξέτασε λόγω κιλών ή λόγω ασφαλιστικού ταμείου;

Αγρίνιο: Δεν τον εξέτασε λόγω κιλών ή λό...

Απίστευτη καταγγελία ασφαλισμένου του ΟΑΕΕ

Δεν πίστευε στα αυτιά του όσα άκουσε ασφαλισμένος του ΟΑΕΕ να του λέει γιατρός προκειμένου να μην του κάνει μια τυπική εξέταση. Σύμφωνα πάντα με όσα ο ίδιος κατήγγειλε στον εν λόγω ασφαλιστικό φορέα, επισκέφθηκε συμβεβλημένο ιατρό του Αγρινίου θέλοντας να λάβει μια βεβαίωση που του ζητούσαν από γυμναστήριο για να ξεκινήσει να προπονείται.

Αρχικά ο γιατρός τον δέχτηκε. Όταν όμως (σύμφωνα πάντα με την καταγγελία) είδε ότι είχε ασφάλεια ΟΑΕΕ του είπε ότι δεν μπορούσε να του κάνει τη εξέταση λόγω του ότι είναι υπέρβαρος, καθώς για κάτι τέτοιο απαιτείται ειδικό μηχάνημα το οποίο λίγοι συνάδελφοί του διαθέτουν σε όλη τη χώρα. Γεμάτος απορία ο καταγγέλλων του είπε, ότι εξ όσων γνωρίζει σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται πρώτα εξέταση με στηθοσκόπιο και εν συνεχεία εφόσον χρειαστεί προχωρούν σε περαιτέρω διαδικασίες (καρδιογραφήματα κλπ).

Εφόσον τα πράγματα είναι όπως ακριβώς ισχυρίζεται το συγκεκριμένο πρόσωπο, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι υπέρβαροι του Αγρινίου που θα θελήσουν να βρουν διέξοδο στον αθλητισμό πρέπει να ψάξουν για γιατρό εκτός νομού…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις