Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επιτυχημένη η χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΑΠΗ

Πάτρα: Επιτυχημένη η χριστουγεννιάτικη γ...

Τιμήθηκαν τα πρώτα εγγεγραμμένα μέλη στα ΚΑΠΗ

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για την τρίτη ηλικία και τον θεσμό των ΚΑΠΗ του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Η εκδήλωση αποτέλεσε σταθμό στη μακρόχρονη πορεία του θεσμού των ΚΑΠΗ, για αυτόν ακριβώς το λόγο βραβεύθηκαν μέλη – ηλικιωμένοι για την προσφορά και τη δράση τους στο χώρο της  τρίτης ηλικίας.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Υγείας και Πρόνοιας, κ. Χάρης Μασσαράς τίμησε τους τρεις πρώην Δημάρχους κ.κ. Ανδρέα Καράβολα, Ευάγγελο Φλωράτο και Ανδρέα Φούρα, αφού ο καθένας επί θητείας του ίδρυσε κι από ένα ΚΑΠΗ στην Πάτρα.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο κ. Μασσαράς τίμησε τα πρώτα εγγεγραμμένα μέλη στα ΚΑΠΗ, καθώς και τους πιο ενεργούς γηραιότερους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν φίλοι και συγγενείς των 60+ συνανθρώπων μας και μεταξύ άλλων τίμησαν τη βραδιά με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Σταματιάδου Μ. , Χασμάν Α., Ζωγράφος Ν. Βασιλόπουλος Λ. (βραβεύθηκαν),ο εκπρόσωπος του μητροπολίτη Πατρών π. Σκιαδαρέσης ο βουλευτής κ. Νικολόπουλος Ν., ο αντιδήμαρχος Δήμου Πατρέων κ. Σιγαλός Γ., ο δημοτικός σύμβουλος κ. Πολίτης Σ. ,ο δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού κ. Στανιτσας Χ., η τ. βουλευτής κ. Ράγιου Ν. , ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ερμόλαος, ο πολιτευτής κ. Τριανταφυλλόπουλος Δ. και η κ. Γκανα Ε. μέλος του Δ.Σ. του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρεων.

Την χριστουγεννιάτικη βραδιά πλαισίωσε η πολυμελής  χορωδία των ΚΑΠΗ με την καθοδήγηση της  δασκάλας κ. Μάγκυ Δημογιαννοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις