Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Λύνεται (;) το θέμα της Αγγελικής-Κραυγή αγωνίας για τη ζωή της μικρής από τη μητέρα...

Πάτρα:Λύνεται (;) το θέμα της Αγγελικής-...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Η κυρία Ελένη αγωνιά για το αν θα συνεχιστεί από το νέο χρόνο η κάλυψη των φαρμάκων του παιδιού της από τον ΟΓΑ

Σάλος έχει προκληθεί από την περίπτωση ενός τετράχρονου κοριτσιού, της Αγγελικής, η οποία μένει στην Πάτρα και πασχει από σπάνια ασθένεια, με αποτέλεσμα να τρέφεται διασωληνωμένη. Τα φάρμακα που απαιτούνται για να παραμείνει το παιδί στη ζωή είναι πολυ ακριβά και το τελευταίο εξάμηνο, δεν έχουν δοθεί πιστώσεις στην οικογένεια από τον ΟΓΑ, όπως καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος χθες από μέσα ενημέρωσης της Αθήνας και της Πάτρας η κυρία Ελένη, δέχτηκε τηλεφώνημα από το Υπουργείο Υγείας, που τη διαβεβαίωνε ότι τα χρήματα θα δοθούν από τον ΟΓΑ μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου,  αναφέρει στο www.thebest.gr.

Μάλιστα χθες στην εκπομπή του zougla radio Πέτρα Σκανδάλου η κυρία Ζαχαροπούλου, καθ ύλην αρμόδια από τον ΟΓΑ είπε ότι τα χρήματα έχουν καθυστερήσει λόγο της αλλαγής του τρόπου πληρωμής μεσω ΔΙΑΣ και πως το ποσό θα έχει καταβληθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.

Η μητέρα αγωνιά για τη ζωή του παιδιού της και περιμένει την τήρηση των δεσμεύσεων και την άμεση καταβολή των χρημάτων από τον ΟΓΑ, στον οποίο είναι ασφαλισμένος ο συζυγός της, καταβάλλοντας τις εισφορές του.

Η μητέρα της τετράχρονης Αγγελικής δεν θέλει να σκέφτεται τι θα συμβεί αν δεν δοθούν έγκαιρα τα χρήματα, δεδομένου ότι η ζωή του παιδιού της βρίσκεται σε κίνδυνο και η οικογένεια σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πληρώνει 1700 ευρώ το μήνα για φάρμακα, δεδομένου ότι και οι δύο είναι άνεργοι...

Κάθε μήνα χρειάζονται 1700 ευρώ για να πάρουμε το γάλα και τα φάρμακά της. Αυτή τη στιγμή χρωστάμε 4500 ευρώ στο φαρμακοποιό, ο οποίος μας βοηθά, αλλά και αυτός δεν αντέχει άλλο», εξομολογείται η κυρία Ελένη στο thebest.gr.

Μάλιστα  εκφράζει επιπλεόν την αγωνία της για το τι μέλλει γενέσθαι και για το αν θα συνεχίσει ο ΟΓΑ από το νέο χρόνο να δίνει τις πιστώσεις για τα φάρμακα...

Διαβάστε επίσης:

Το ξέσπασμα της μάνας στο thebest.gr: «Αν δεν πάρει το παιδί μου τα φάρμακα θα πεθάνει»

Πάτρα:Κατακραυγή στο facebook για την 4χρονη που τρώει από το μάγουλο-Την ξέχασε το κράτος...

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις