Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ντάτσικα: Θετική εξέλιξη στην απόδοση του θαλασσίου μετώπου στην Πάτρα

Ντάτσικα: Θετική εξέλιξη στην απόδοση το...

Το "τρέχει" το ζήτημα ο Άδωνις, υποστηρίζει η πολιτευτής του ΛΑΟΣ

Η Περιφερειακή Σύμβουλος και Πολιτευτής του ΛΑΟΣ Γεωργία Ντάτσικα σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε αποκαλύπτει την πρόθεση του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για πόδοση μέρους του θαλασσίου μετώπου στην πόλη των Πατρών. Συγκεκριμένα η κυρία Ντάτσικα σημειώνει:

"Με πρωτοβουλία και ενέργειες της Περιφερειακής Συμβούλου, και Πολιτευτή του ΛΑΟΣ, Γεωργίας Ντάτσικα, ενημερώθηκε το Γραφείο του Προέδρου κ. Γ. Καρατζαφέρη, αλλά και ο αρμόδιος Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την απόδοση του θαλασσίου μετώπου του ΟΛΠΑ στον Δήμο Πατρέων, ενόψει του ασφυκτικού χρονοδιαγράμματος, αφού από 1/1/2012 ο ΟΛΠΑ μεταβιβάζεται στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων.

Από τις επαφές διεφάνη η θετική πρόθεση του Υφυπουργού για απόδοση μέρους του θαλασσίου μετώπου, ενώ, παράλληλα, κλείστηκε συνάντηση στο Υπουργείο για την Τρίτη 20/12/2011, μεταξύ του Υφυπουργού και της Επιτροπής του Δήμου Πατρέων.

Μετά τις νέες αυτές εξελίξεις, η κ. Ντάτσικα προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Πλέον, καμία καθυστέρηση ή ολιγωρία δεν είναι αποδεκτή. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.»

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις