Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥ απέλυσε προφορικά Πατρινό γιατρό και μετά ανακάλεσε...

Πάτρα: Ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥ απέλυσε προφο...
Ξανάλατος Νίκος

Απίστευτη συμπεριφορά σε συνδικαλιστές γιατρούς

Δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ως  πρόεδρος του νεοσύστατου ταμείου ΕΟΠΥ ο Γεράσιμος Βουδούρης,  στους Πατρινούς  συνδικαλιστές γιατρούς .   Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Πάτρα,  προτίμησε να… συσκεφτεί με τους διορισμένους της διοίκησης του ΙΚΑ πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς να καταδεχτεί να συναντήσει τους γιατρούς του ιδρύματος , τους υπαλλήλους,  ακόμα και να έρθει σε επαφή με ασφαλισμένους, για να πάρει οσμή από την πραγματικότητα.

Οι γιατροί του ΙΚΑ δια στόματος Χαράλαμπου Μπονανου κατήγγειλαν την συμπεριφορά του προέδρου λέγοντας, ότι έκανε κακή αρχή.

Εκτός αυτού και ο Ιατρικός Σύλλογος της Πάτρας καταφέρθηκε εναντίον του κ. Βουδούρη, γιατί επέδειξε προκλητική συμπεριφορά προς το μέλος του Δ.Σ. Θόδωρο Τουλγαριδη,  κατά την διάρκεια ιατρικού συμποσίου.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥ αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο, όταν ο κ. Τουλγαριδης  ζήτησε να πληροφορηθεί σχετικά με την λειτουργία του νέου οργανισμού.

Αντί απάντησης σε ερώτηση του γιατρού,  ο κ. Βουδούρης τον… απέλυσε προφορικά από την θέση του ελεγκτή γιατρού του ΟΑΕΕ, αλλά αντιλαμβανόμενος την κατάσταση που ήδη είχε δημιουργήσει,  ζήτησε μετά συγγνώμη.

Απαράδεκτη ήταν και η συμπεριφορά του προέδρου των γενικών γιατρών Μερκούρη Μποδοσάκη , που ζήτησε να απομακρυνθούν από την αίθουσα του ιατρικού συμποσίου, όλοι οι εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών!

Για την ιστορία, η ερώτηση που έθεσε ο κ. Τουλγαριδης προς τον Γεράσιμο Βουδούρη ήταν, για το  πώς θα αμείβονται οι γιατροί, που θα κάνουν τις παρακλινικές εξετάσεις, πως οι γιατροί των εργαστηριακών εξετάσεων, ενώ εξέφρασε τον φόβο του,  μήπως τελικά αυτό το κομμάτι ιατρικών υπηρεσιών θα πάει σε ιδιώτες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις