Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aγρίνιο: Διπλή επιχείρηση κλεφτών στον παιδικό σταθμό στα Αη-Βασιλιώτικα!

Aγρίνιο: Διπλή επιχείρηση κλεφτών στον π...

Πήγαν με…οξυγόνο να κλέψουν πετρέλαιο!

Έπεσε «σύρμα» φαίνεται στην ευρύτερη περιοχή στα Αη-Βασιλιώτικα ότι ο παιδικός σταθμός της περιοχής έβαλε πετρέλαιο και οι πλιατσικολόγοι δεν άργησαν να εμφανιστούν. Μια ομάδα… αγνώστων αργά χτες το βράδυ επιχειρούσε μετά μανίας να κόψει με… οξυγονοκόλληση το κάγκελο- που σφραγίζει τα βράδια τον παιδικό σταθμό για το φόβο των Ιουδαίων- πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικους που ειδοποίησαν την αστυνομία και πως αλλιώς μπορούσε να γίνει αφού όλα γινόταν απροκάλυπτα. Μάλιστα κάποιος ειδοποίησε και την πυροσβεστική γιατί βλέποντας στη νύχτα τις λάμψεις και τις σπίθες νόμισε πως έπιασε φωτιά!

Σε πολύ σύντομο χρόνο έφτασαν Πυροσβεστική και Αστυνομία στην περιοχή και σύμφωνα με μαρτυρίες οι «ποντικοί» εξαφανίστηκαν σε χρόνο μηδέν. Όμως δεν έμελλε να είναι αυτό το τέλος της προσπάθειάς τους. Αμέσως μόλις αποχώρησαν οι δημόσιες δυνάμεις από την περιοχή οι επίδοξοι δράστες επανήλθαν και προσπάθησαν να παραβιάσουν ένα λουκέτο από άλλη είσοδο του παιδικού σταθμού χωρίς το οξυγόνο κάτι που μάλλον τους έκανε να αποτύχουν. Αφού δεν τα κατάφεραν, λοιπόν, αποχώρησαν, με όσο θράσος ακριβώς ξαναπροσήλθαν για να κλέψουν, αμέσως μόλις αποχώρησε η αστυνομία!

Οι πληροφορίες του agrinionews.gr λένε ότι το περιστατικό δεν έκανε καμιά εντύπωση στους κατοίκους που έχουν μάθει να ζουν με αυτά, αν και τους έχει θορυβήσει το θράσος των κλεφτών να επανέλθουν. Η ευρύτερη περιοχή μετά από ένα διάστημα σχετικής ησυχίας έχει αρχίσει να ανακτά τους παλιούς…γνωστούς ρυθμούς της ενώ κάποια μέρη που είχαν αποκατασταθεί έχουν ξαναπάρει τη γνωστή ρυπαρή τους όψη. Η καθημερινότητα στα Αη-Βασιλιώτικα, κοινώς, έχει αποκατασταθεί…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις