Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπαλατσινού: Ο Πέτρος είναι καλύτερος άνθρωπος από μένα

Μπαλατσινού: Ο Πέτρος είναι καλύτερος άν...

"Αυτό που θέλω είναι να γίνω μια καλή γιαγιά και πεθερά. Να είμαι cool, ακόμα και στα γεράματα, χωρίς εμμονές"

Σε συνέντευξή της στο In Style που μόλις κυκλοφόρησε, η Τζένη Μπαλατσινού μιλάει για τον αγαπημένο της και για το Dancing On Ice. "Με τον Πέτρο κυρίως διαφωνούμε, ούτως ή άλλως!" λέει.

"Η αλήθεια είναι πως ο Πέτρος είναι εύστοχος στις παρατηρήσεις του, αλλά στο Dancing On Ice έχει επωμιστεί και το ρόλο του να σπάει και λίγο τον πάγο. Προς το παρόν συμφωνούμε στα σχόλιά μας, αλλά έχουμε ακόμα πολλά lives μπροστά μας, οπότε είμαι πεπεισμένη πως πολύ σύντομα θα παρακολουθήσετε την πρώτη μας τηλεοπτική διαμάχη!», δηλώνει.

«Από τη στιγμή που και ο Πέτρος και εγώ εκτιθέμεθα στα media, ο σχολιασμός είναι θεμιτός και αναμενόμενος. Δεν είναι κάτι που με προβληματίζει γιατί ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω. Από την άλλη, ομολογώ πως αν λένε κάτι για τον άντρα μου, τσαντίζομαι περισσότερο από ό,τι αν πουν για εμένα, κι αυτό γιατί ξέρω ότι ο Πέτρος είναι καλύτερος άνθρωπος από εμένα!», προσθέτει και καταλήγει:

«Αγαπώ την ησυχία μου, αλλά ακόμα περισσότερο αγαπώ τη φασαρία των παιδιών στο σπίτι. Πιστεύω όταν θα σταματήσει αυτή η φασαρία, θα μαραζώσω. Αυτό που θέλω είναι να γίνω μια καλή γιαγιά και πεθερά. Να είμαι cool, ακόμα και στα γεράματα, χωρίς εμμονές. Θέλω να με αγαπάνε αυτοί που αγαπώ. Ξέρεις, είμαι ενοχική. Αν με ρωτούσες τι θα άλλαζα αν γυρνούσα πίσω το ρολόι, θα σου έλεγα “τίποτα”, αλλά θα ήθελα να είχα λιγότερες ενοχές και να απολάμβανα περισσότερο αυτά που έζησα. Αλλά δεν πειράζει, έχω να ζήσω πολλά ακόμα. Πολλές φορές ύστερα από μια δύσκολη ημέρα κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω: “Είμαι η Τζένη και είμαι καλά!”»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight