Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμβρόσιος Μεντζελόπουλος: "Δύναμή μας οι επαγγελματίες του μόχθου"

Αμβρόσιος Μεντζελόπουλος: "Δύναμή μ...

Τι συζητήθηκε στην συνάντηση του συνδυασμού Νέα Επιμελητηριακή Δύναμη

Λίγο πριν την τελική ευθεία των επιμελητηριακών εκλογών, η Συντονιστική Επιτροπή και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ» είχαν χθες συνάντηση εργασίας,  όπου αντάλλαξαν απόψεις για τα έως τώρα πεπραγμένα και για τον καθορισμό των επόμενων κινήσεων της ομάδας. Όπως επισήμανε ο επικεφαλής του Συνδυασμού Αμβρόσιος Μεντζελόπουλος, κύριο μέλημα της Νέας Επιμελητηριακής Δύναμης είναι ν’ αποτελέσει την φωνή των μικρομεσαίων της περιοχής, ν’ αναδείξει τις ανάγκες και τα προβλήματά τους με στόχο να επιβάλει τις απαραίτητες λύσεις με αλληλεγγύη.

«Ο κόσμος, οι συνάδελφοι με τους οποίους ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή μας δίνουν αυτή τη δύναμη. Οι επαγγελματίες του μόχθου έχουν αγκαλιάσει την προσπάθειά μας, η ανταπόκρισή τους είναι συγκινητική γιατί ξέρουν πως μιλάμε την γλώσσα της αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με ανιδιοτέλεια για να προασπίσουμε τα κοινά μας συμφέροντα», υπογράμμισε ο κ. Μεντζελόπουλος.

Τόνισε παράλληλα ότι, στο διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές, ο Συνδυασμός θα μείνει μακριά από αντιπαραθέσεις, προσηλωμένος στον στόχο του που δεν είναι άλλος από το να ενώσει όλους του μικρομεσαίους της Αχαΐας.

Όλοι οι υποψήφιοι συμφώνησαν πως το «όπλο» της Νέας Επιμελητηριακής Δύναμης είναι η ανιδιοτέλεια της προσπάθειας, η αλήθεια και οι καθαρές κουβέντες προς τους συναδέλφους βιοπαλαιστές επαγγελματίες.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης κατατέθηκαν εποικοδομητικές προτάσεις στο πλαίσιο της, όσο το δυνατόν, μεγαλύτερης συμμετοχής των επιχειρηματιών του νομού στα δρώμενα του Επιμελητηρίου. «Πρέπει όλοι να συμμετέχουν και να έχουν λόγο.», σημείωσε ο κ. Μεντζελόπουλος.


Τέλος συμφωνήθηκε, όλα τα μέλη του Συνδυασμού να εντείνουν την ουσιαστική τους επικοινωνία με τους μικρομεσαίους, ν’ ακούσουν τις αγωνίες τους και να καταγράψουν όλες τις προτάσεις ή τις παρατηρήσεις τους. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζονται οι προσωπικές επαφές μ’ εκατοντάδες επαγγελματίες, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Αχαΐας. «Όλοι οι μικρομεσαίοι συνάδελφοι ξέρουν πολύ καλά, πως εμείς θα ήμαστε δίπλα τους και την επόμενη μέρα των εκλογών», σχολίασε σχετικά ο κ. Μεντζελόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις