Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ποιες περιοχές προκρίνονται για το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

Πάτρα: Ποιες περιοχές προκρίνονται για τ...
Βγενόπουλος Φάνης

Τελικές αποφάσεις καλείται να λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο

Σε τέσσερις περιοχές γύρω από την Πάτρα έχει καταλήξει, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η επιτροπή του Δήμου Πατρέων, για τη δημιουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. Η εισήγηση των αρμόδιων δημοτικών υπηρεσιών, μετά την έρευνα που έκανε σε όλες τις υπό εξέταση τοποθεσίες, φέρεται να κατέληξε ότι επικρατέστερες είναι οι εξής:

Σε χώρο δίπλα από το εργοτάξιο της «Μηχανικής», σε χώρο δίπλα από το ΒΙΟΠΑ, σε χώρο κοντά στο νεκροταφείο Παραλίας, σε τοποθεσία πλησίον του κόμβου Εγλυκάδας στην περιμετρική και σε χώρο κοντά στον Ρηγανόκαμπο.

Το θέμα της δημιουργίας του σταθμού μεταφόρτωσης των απορριμμάτων, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ετέθη και κατά τη χθεσινοβραδινή συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Στη συνάντηση δεν συμμετείχαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Κατσικόπουλος και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κώστας Πελετίδης.

Σε κάθε περίπτωση, οριστική απόφαση για το χώρο που θα επιλεγεί για το Σταθμό Μεταφόρτωσης θα κληθεί να λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις