Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζει την κατάληψη η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ παρά το εισαγγελικό τελεσίγραφο - Σε απόσταση αναπνοής τα ΜΑΤ

Συνεχίζει την κατάληψη η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ παρά ...

Μυρίζει μπαρούτι αυτή την ώρα στη Λ. Μεσογείων

23.14: Αργά το βράδυ έφθασαν στο σημείο ο κ. Γλέζος, ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Κουρουπλής και ο κ. Λαφαζάνης οι οποίοι μιλώντας στους συνδικαλιστές εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στον αγώνα των συνδικαλιστών αλλά και την αντίθεσή τους στο χαράτσι στα ακίνητα.

 

Έληξε το τελεσίγραφο που είχε δώσει ο εισαγγελέας στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ για να σταματήσουν την κατάληψη.  Σε επικοινωνία που είχε ο κ. Δραγάτσης με τον Νίκο Φωτόπουλο του ζήτησε να αποχωρήσουν, για να πάρει αρνητική απάντηση.

Ο εισαγγελέας ξεκαθάρισε πως δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ζητήσει την παρέμβαση της αστυνομίας καθώς πλέον η υπόθεση δεν περνά από τα χέρια του. "Εσείς τη δουλειά σας κι εμείς την δική μας" φέρεται να του απάντησε ο κ.Φωτόπουλος ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να αποχωρήσουν.

Την ίδια ώρα, κλειστό είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της Λεωφόρου Μεσογείων Λεωφόρο από τους καταληψίες συνδικαλιστές, ενώ τα χιλιάδες αυτοκίνητα που έχουν μποτιλιαριστεί κορνάρουν σε ένδειξη συμπαράστασης στους συνδιακαλιστες.

Η κατάσταση είναι τεταμένη στο σημείο, καθώς σε απόσταση αναπνοής περίπου 300 μέτρα βρίσκονται άνδρες των ΜΑΤ, έτοιμοι εάν λάβουν εντολή να επέμβουν και να διαλύσουν την κατάληψη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις