Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ήττα 3-0 της ΕΑΠ από τον Φοίνικα Σύρου

Ήττα 3-0 της ΕΑΠ από τον Φοίνικα Σύρου

Χριστόπουλος: "Χάσαμε απο δικά μας λάθη"

Την ήττα με 3-0 (25-19, 25-22, 25-24) σετ γνώρισε σήμερα, η ομάδα της ΕΑΠ η οποία έχασε εκτός έδρας, από τον Φοίνικα Σύρου, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε:
«Δυστυχώς χάσαμε δυο δικά μας σετ από δικά μας λάθη και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα μετρά η απειρία των παικτών αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί στα επόμενα παιχνίδι. Κοιτάζουμε πλέον την αναμέτρηση με τον Αρη».
Ο τεχνικός του Φοίνικα Σύρου, Νίκος Νεόφυτος, είπε: «Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε τη νίκη που ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας και είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε. Η κορυφή δε μας αγχώνει καθόλου. Κοιτάμε μπροστά και επόμενος στόχος είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νεόφυτος): Κουρνέτας, Λάππας 12, Νταγκούμπιτς 10, Θάνος 8, Νικηφορίδης 8 (2 άσοι), Ντόκιτς 12, λίμπερο ο Κουρούπης με 57%, (Παπαγγελόπουλος 1, Αρβανίτης).
ΕΑΠ (Χριστόπουλος): Ασπιώτης 19 (1 άσο), Μαντέκας 5 (1 άσο), Γιούρισιτς 9 (1 άσο), Πίνκ 9, Γιάνοσικ 3, Τ. Παπαδόπουλος 7(1 άσο), λίμπερο ο Αχιλλεόπουλος με 47%, (Πατρινός, Παπαδόπουλος, Μακρυγιάννης).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports