Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρίλερ με τις δίδυμες: Δεν είναι αυτές που μπήκαν στη βάρκα

Θρίλερ με τις δίδυμες: Δεν είναι αυτές π...

Αγνοείται η τύχη τους

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τα δύο δίδυμα κοριτσάκια, που παραμένουν εξαφανισμένα από την καταστροφική πυρκαγιά στην Αττική και τα οποία ο πατέρας τους εντόπισε σε τηλεοπτικό πλάνο ανάμεσα σε διασωθέντες από πλωτό μέσο στο λιμάνι της Ραφήνας, το βράδυ της Δευτέρας.  Ο άνδρας του βίντεο, που εμφανίζεται όρθιος με το μούσι στη βάρκα, υποστήριξε ότι τα δυο από τα τέσσερα παιδιά στη βάρκα είναι δικά του και τα άλλα δυο είναι παιδιά της κουμπάρας του.

Amber Alert για τις δίδυμες που χάθηκαν μετά τη φωτιά

Μετά την κατάθεση στο λιμενικό, ο άνδρας εντοπίστηκε από την αστυνομία και ταυτοποιήθηκε η ταυτότητα των παιδιών που ήταν μαζί του.

Η εξέλιξη ανατρέπει τα δεδομένα που προέκυψαν όταν ο πατέρας των δύο εννιάχρονων κοριτσιών, Γιάννης Φιλιππόπουλος θεώρησε ότι αναγνώρισε τις κόρες του.

Ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή "«Ξυπνάμε Μαζί» στο Epsilon είπε: «Έχουμε μπερδευτεί και εμείς. Υπάρχουν κάπου δύο κοριτσάκια και δεν βγαίνει κάποιος να πει κάτι; Αυτό είναι το ερώτημα. Δεν λέω περισσότερα γιατί οι γονείς έχουν ελπίδες, όλοι έχουν ελπίδες, θα πρέπει να δίνουμε συγκεκριμένες πληροφορίες και ότι μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε».

Με πληροφορίες από το protothema.gr και το iefimerida.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις