Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΑΕΚ: Ειλημμένη απόφαση για ενίσχυση και στήριξη του Χιμένεθ

ΑΕΚ: Ειλημμένη απόφαση για ενίσχυση και ...

Ο Χιμένεθ το φώναξε, και η διοίκηση τον άκουσε, "η ομάδα θέλει ενίσχυση"

Η ΑΕΚ προφανώς και δεν έφτασε στο σημείο μηδέν μετά το 0-0 με την Κέρκυρα. Ήταν απλώς μια ακόμα τρανή απόδειξη πως το πλάνο διαρθρωτικών αλλαγών μέσα στην ομάδα, θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή με την ένδειξη του κατεπείγοντος. Άλλωστε πλέον ο Μανόλο Χιμένεθ το ζητάει με κάθε τρόπο.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Κέρκυρα το φώναξε. Και μόνο…ντουντούκα δεν έχει πάρει ο Ισπανός να το διατυμπανίζει από γειτονιά σε γειτονιά. Ωστόσο η διαβεβαίωση που πήρε και χθες από τον Σταύρο Αδαμίδη, είναι πως αποτελεί ειλημμένη απόφαση της διοίκησης (προφανώς και των μετόχων) να προχωρήσουν στο πλάνο των αγωνιστικών αλλαγών. Ήτοι, να φύγουν οι παίκτες τους οποίους, όπως τόνισε και χθες ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει και να ενισχυθεί η ομάδα στις θέσεις τις οποίες πονάει. Και επειδή ο τρόπος που θα προχωρήσει κάτι τέτοιο αποτελεί ένα εύκολο ερώτημα, την απάντηση έδιναν κύκλοι υψηλόβαθμων αξιωματούχων της ΠΑΕ.

«Με τον τρόπο που προχωρήσαμε τις διαρθρωτικές αλλαγές στην εταιρία, θα προχωρήσουμε και στις διαρθρωτικές αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα».

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να κινηθεί πρακτικά και παράλληλα αποτελεσματικά. Καταρχήν θα προχωρήσει άμεσα σε διαδικασία αποδεσμεύσεων τύπου… Πατσατζόγλου. Η λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο Χιμένεθ βρίσκεται εδώ και καιρό στα χέρια της διοίκησης. Και ήδη προωθούνται οι λύσεις για τα διαζύγια. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη δρομολογηθεί ακόμα δυο, μετά απ’ αυτό του Πατσατζόγλου.

Ανάγκες δυο… ειδών

Είναι ειλημμένη η απόφαση της διοίκησης και για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ωστόσο υπάρχουν ανάγκες δεδομένες οι οποίες θα καλυφθούν έτσι κι αλλιώς, όπως η απόκτηση ενός ακραίου μπακ και ενός αμυντικού μέσου. Και υπάρχουν και ανάγκες που θα διαμορφωθούν ανάλογα με τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο ρόστερ. Για παράδειγμα, τώρα έχει προκύψει ζήτημα με κενό στην επίθεση. Ενώ αν φύγει ο Νασούτι, θα υπάρξει άμεση ανάγκη για απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Το σίγουρο είναι πως η διοίκηση έχει αποφασίσει πως θα προχωρήσει σε μεταγραφές. Όσο για το μπάτζετ, αυτό δεν είναι συγκεκριμένο. Στην ΑΕΚ ξέρουν ποιες είναι οι δυνατότητες που έχουν για άνοιγμα και με βάση αυτό το δεδομένο, θα κινηθούν στην αγορά. Μάλιστα η πρώτη κίνηση για την ενίσχυση της ομάδας δεν πρόκειται να αργήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό μέσα στην επόμενη εβδομάδα η ΑΕΚ να προχωρήσει στην πρώτη της μεταγραφή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports