Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τους σεσημασμένους με το κόκκινο Ι.Χ. αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.-Καταδίωξη, πυροβολισμοί και στο... καπάκι διαρρήξεις στη Δυτ. Αχαϊα

Τους σεσημασμένους με το κόκκινο Ι.Χ. αν...

Μέσα στο Σαββατοκύριακο

Σοβαρό επεισόδιο με ένοπλους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και στη διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικούς δεν δίστασαν να πυροβολήσουν κατά των ένστολων σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στη δυτική Αχαία. Σύμφωνα με πληροφορίες το κόκκινο αυτοκίνητο με τους 4 επιβάτες κυκλοφορούσε στην εθνική οδό Πατρών Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαϊας. Αστυνομικοί  έκαναν σήμερα για να σταματήσει το όχημα και να ελεγχθεί.

Αντ’ αυτού οι επιβαίνοντες ανέπτυξαν ταχύτητα για να φύγουν από το σημείο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη και πυροβολισμοί από τους κακοποιούς προς τους αστυνομικούς ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

Η καταδίωξη και οι πυροβολισμοί δεν φαίνεται ότι στάθηκαν αρκετά για να ματαιώσουν τα σχέδιά τους οι κακοποιοί. Λίγο αργότερα πήγαν στο Μαζαράκι Αχαϊας όπου διέρρηξαν δύο μίνι μάρκετ αρπάζοντας από το πρώτο διάφορα προϊόντα. Δεν πρόλαβαν  να ολοκληρώσουν την πράξη τους στο δεύτερο κατάστημα αφού έγιναν αντιληπτοί από κάτοικο του χωριού που έβαλε τις φωνές και τους ανάγκασε να φύγουν  με το κόκκινο αυτοκίνητο.

Παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών το όχημα και οι δράστες (η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για σεσημασμένους με έντονη δράση κλοπών στις συνοριακές περιοχές της Αχαϊας με την Ηλεία) δεν έχουν εντοπιστεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις