Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάλη: ΑΣ Πολυνίκης και Ολύμπια Club στο Φεστιβάλ του ΟΠΑΠ

Πάλη: ΑΣ Πολυνίκης και Ολύμπια Club στο ...

Στο κεντρικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου την Κυριακή 28/1

Το πρωί της Κυριακής (28/1), πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, το Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, με τη συμμετοχή 1000 και πλέον παιδιών, ηλικίας 7-12 ετών από την ευρύτερη περιοχή, τα οποία έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν σε μία όμορφη γιορτή του αθλητισμού.

Ο ΟΠΑΠ αυτή τη χρονιά προσκάλεσε και τους παλαιστικούς Συλλόγους της πόλης Α.Σ. Πολυνίκη και Ολύμπια Club, προκειμένου να παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες το άθλημα της πάλης, ένα θεαματικό ολυμπιακό άθλημα, χωρίς χτυπήματα, που χρησιμοποιείτο και από τους αρχαίους Έλληνες για να γυμνάζουν σώμα και πνεύμα.

Προκειμένου οι συμμετέχοντες, να βιώσουν μία πρώτη εμπειρία από το άθλημα της πάλης, όλα τα παιδιά φιλοξενήθηκαν κυκλικά ανά 15 λεπτά, σε ομάδες των 15 - 20, στο σταθμό του αθλήματος, όπου λάμβανε χώρα μια μικρή εισαγωγή, επίδειξη, καθώς και 'δοκιμή΄ του αθλήματος.

Από τους δύο Συλλόγους στο φεστιβάλ συμμετείχαν οι προπονητές Γιώργος Ραλλής και Ζαφείρης Ρέλλος και οι αθλητές Θανάσης Ραλλής, Σπύρος Μακρυγιάννης, Ορέστης Παπαθανασόπουλος και Άγγελος Χαμουζάς.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάλη: Κοινή κοπή πίτας από Α.Σ. Πολυνίκη και Α.Σ. Ολύμπια Club

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports