Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η μεγάλη "οικογένεια" της Παναχαϊκής έκοψε την πίτα της - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η μεγάλη "οικογένεια" της Πανα...

Μαζί ΠΑΕ και Ερασιτεχνική

Σε οικογενειακό κλίμα η ΠΑΕ Παναχαϊκή και η Ερασιτεχνική έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο κλειστό γυμναστήριο των "κοκκινόμαυρων". Στην εκδήλωση πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναγιώτης Σεμιτέκολος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: "Η Παναχαϊκή με σύνθημα όλοι μαζί μπορούμε πλέον ξαναγίνεται μεγάλη".

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Μπακαλάρος ανέφερε: "Ευχή και επιδίωξή μας είναι και το 2018 να είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, που θα ξανακάνει την Παναχαϊκή μεγάλη. Η Παναχαϊκή αλλάζει και γιγαντώνεται, για να επιστρέψει εκεί που ανήκει".

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή τίμησε τους προέδρους της ΠΑΕ από το 1979 ως το 2001. Συγκεκριμένα βράβευσε τους Τάσο Χρυσαϊτη, Νίκο Σωτηράκη, Αρη Λουκόπουλο, Παναγιώτη Καλιακούδα, Μάκη Αρβανιτάκη, Νίκο Ράπτη, τον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας Δημήτρη Κύζα, τον εμβληματικό φίλαθλο Παναγιώτη Κωστόπουλο και εκπροσώπους των οργανωμένων "κοκκινόμαυρων" φιλάθλων.

Από την πλευρά της η Ερασιτεχνική τίμησε την Παναχαϊκή Συμμαχία, τον Αλέκο Λουμπαρδέα, τον Νίκο Πλέα και τον Δημήτρη Μπούμη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports