Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι απατεώνες που προσποιούνται τους...λογιστές επανεμφανίστηκαν και πήραν χρήματα από ηλικιωμένες

Οι απατεώνες που προσποιούνται τους...λο...

Στα Ζαρουχλέικα Πατρών και στο Αγρίνιο

Νέα υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένου αυτή τη φορά στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας κατέγραψαν οι αστυνομικοί που συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των απατεώνωνν που με διάφορα προσχήματα προσεγγίζουν ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και τους αποσπούν χρηματικά ποσά δήθεν για λογαριασμό συγγενικών τους προσώπων.

Αυτή τη φορά οι απατεώνες πλησίασαν ηλικιωμένη γυναίκα στα Ζαρουχλέικα χθες το μεσημέρι. Προσποιούμενοι τους λογιστές και κρατώντας φακέλους με χαρτιά στα χέρια για να είναι πιο πειστικοί, κατάφεραν με την πρόφαση ότι ήταν απεσταλμένοι του παιδιού της να της πάρουν χρηματικό ποσό.

Όταν η ηλικιωμένη κατάλαβε την απάτη ειδοποίησε την αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του ζευγαριού.

Άλλη και περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης σημειώθηκε χθες και σε γειτονιά του Αγρινίου, με την Αστυνομία να αναζητά ένα ζευγάρι και συγκεκριμένα έναν άνδρα με κανονική σωματική διάπλαση και μια ξανθιά γυναίκα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το agriniopress το ζευγάρι εμφανίστηκε σήμερα έξω από την οικία 79χρονης, στην οποία προσποιήθηκε πως πρόκειται για στενούς φίλους του γιου της και της ζήτησαν 2.000 ευρώ, ώστε να καταβληθούν στην ΔΟΥ  κι έτσι ο γιος της να εισπράξει 12.000 ευρώ ως επιστροφή!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις