Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Ξεκινάει σήμερα το 5ο Splash τουρνουά από τον ΝΟΠ

Πόλο: Ξεκινάει σήμερα το 5ο Splash τουρν...

Στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός»

Αρχίζει σήμερα το 5ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Splash στις κατηγορίες των Παίδων, των Μίνι Παίδων και των προ μίνι Παίδων. Μετά τις τέσσερις πρώτες εκδόσεις του τουρνουά που διεξήχθησαν σε Λουτράκι (τα τρία πρώτα) και Βόλο (το 4ο), το τουρνουά που διοργανώνει η εταιρία Agenda Sport Action και ο Δημήτρης Σελετόπουλος μεταφέρεται στην Πάτρα και συνδιοργανώνεται με το ΝΟ Πατρών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» και στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος συνολικά 28 ομάδες (16 στους Παίδες, 6 στους Μίνι Παίδες και 6 στους προμίνι Παίδες), με τρεις από αυτές (ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών και ΝΟ Χίου) να λαμβάνουν μέρος σε όλες τις κατηγορίες).

Η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Πατρών για το 5ο Splash Water Polo Mini Tournament by ΝΟΠ:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών μαζί με την εταιρεία Agenda Sports Action, προγραμματίζει να διοργανώσει τουρνουά υδατοσφαίρισης στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πατρών «Ολυμπιονίκης Αντ.Πεπανός» με την επωνυμία: «5ο Splash waterpolo mini tournament by ΝΟΠ» .

Το τουρνουά αυτό αποτελεί συνέχεια των τεσσάρων προηγουμένων τουρνουά πόλο Splash waterpolo mini tournament, που διοργάνωσε η εταιρία Agenda Sport Action με τον προπονητή υδατοσφαίρισης, Δημήτρη Σελετόπουλο.

Να σημειώσουμε ότι η συνεργασία του ΝΟΠ με την εταιρεία Agenda Sports Action είχε ξεκινήσει την περσινή χρονιά, στην επιτυχή συνδιοργάνωση του «7ου Μemorial Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Αν.Χριστόπουλος», που αφορούσε τις κατηγορίες των εφήβων και των μίνι-παίδων (28-30/12/2016).

Το τουρνουά Splash by NOP δεν θα αντικαταστήσει το Memorial Τουρνουά, που σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία στο επόμενο διάστημα.

Στο σχεδιαζόμενο «5ο Splash Πόλο Τουρνουά από τον ΝΟΠ», προβλέπεται να διεξαχθούν συγχρόνως 3 τουρνουά και θα αφορούν 3 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες.

1. στην πρώτη ηλικία θα πάρουν μέρος παιδιά γεννημένα το 2003 και νεότερα (κατηγορία παίδων Κ15).

2. Στην δεύτερη ηλικία θα πάρουν μέρος παιδιά γεννημένα το 2005 και νεότερα (κατηγορία μίνι παίδων, Κ13) και

3. Τέλος για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει και μια τρίτη ηλικία θα πάρουν μέρος παιδιά από τις σχολές υδατοσφαίρισης γεννημένα το 2007 και νεότερα (κατηγορίες προ-μίνι & νάνο Κ11 & Κ09) και

Και τα 3 τουρνουά θα διεξαχθούν τις ίδιες ημερομηνίες, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πατρών «Ολυμπ. Αντ. Πεπανός», από την Τετάρτη 03 έως το Σάββατο 06 Ιανουαρίου 2018.

Το τουρνουά θα χωριστεί σε 2 αγωνιστικές κατηγορίες (Κ15-Παίδων και Κ13-Μίνι Παίδων) με την συμμετοχή μέχρι 16 ομάδων σε κάθε κατηγορία. Επίσης θα διεξαχθεί και το τουρνουά-γιορτή για τις σχολές υδατοσφαίρισης όπου θα συμμετάσχουν έως οκτώ ομάδες από τις ακαδημίες διαφόρων ομίλων .

Στην φετινή διοργάνωση θα πάρουν μέρος οι σημαντικές ελληνικές ομάδες των αντίστοιχων κατηγοριών και ειδικότερα:

ΠΑΙΔΕΣ

1. ΝΟΠ

2. ΝΕΠ

3. ΝΟ ΧΙΟΥ

4. ΝΟ ΧΑΝΙΑ

5. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ

6. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ

7. ΠΑΟ

8. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑ

9. ΜΙΛΩΝ

10. ΕΘΝΙΚΟΣ

11. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

12. ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

13. ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ

14. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

15. ΝΟ ΣΥΡΟΥ

16. ΠΑΟ2

ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ

1. ΝΟΠ

2. ΝΕΠ

3. ΝΟ ΧΙΟΥ

4. ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

5. ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΑ

6. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΠΡΟΜΙΝΙ

1. ΝΟΠ

2. ΝΕΠ

3. ΝΟ ΧΙΟΥ

4. ΠΑΟ

5. ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

6. ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΑ ».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πιτσιρικάδες του ΝΟΠ, μια γροθιά με τον προπονητή τους

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports