Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο πολίστας του ΝΟΠ Ιάσωνας Φυκούρας στο thebest.gr: "Τα τελευταία χρόνια γίνεται σημαντική δουλειά στις υποδομές του ΝΟΠ"

Ο πολίστας του ΝΟΠ Ιάσωνας Φυκούρας στο ...
Λαλιώτη Αμαλία

Ο έμπειρος παίκτης ασχολείται πλέον και με την προπονητική

Ο Ιάσωνας Φυκούρας είναι από τους βασικούς αθλητές της ανδρικής ομάδας πόλο του ΝΟΠ, ενώ πλέον συμμετάσχει και στο προπονητικό τιμ του Ναυτικού Ομίλου Πατρών. O έμπειρος αθλητής είχε εκφράσει παλιότερα την επιθυμία του να ασχοληθεί με τις υποδομές του Ομίλου και από πέρυσι ο Βασίλης Λαμπάτος του έδωσε την ευκαιρία, την οποία είναι έτοιμος να την εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Ιάσωνας Φυκούρας μιλώντας για όλες τις ομάδες του ΝΟΠ, σχολίασε: "Τα τελευταία χρόνια γίνεται σημαντική δουλειά στις υποδομές του ΝΟΠ, κάτι που θα φανεί και μελλοντικά" και πρόσθεσε: "Ο ΝΟΠ σε ότι αφορά την ανδρική ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια είναι ένα βήμα κάτω από την Α1 και ένα βήμα πάνω από την Α2 Εθνική".

Ο έμπειρος πολίστας επίσης τόνισε: "Για να μπορέσει να σταθεί στην μεγάλη κατηγορία μία ομάδα θα πρέπει, είτε να κάνει μεταγραφές, είτε να δώσει βάρος στις υποδομές προκειμένου να μπορέσει να βγάλει τα δικά της παιδιά.Ο ΝΟΠ πλέον έχει διαλέξει το δεύτερο τρόπο και η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά περισσότερα παιδιά στις υποδομές από κάθε άλλη φορά".

Ολοκληρώνοντας ο Ιάσωνας Φυκούρας αναφέρθηκε στους στόχους της ανδρικής ομάδας του ΝΟΠ, για τη νέα αγωνιστική περίοδο: "Οι στόχοι της ανδρικής ομάδας φέτος είναι τα πλέι οφ και μετά βλέπουμε, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Κρυφός στόχος είναι η άνοδος, αλλά θα το δούμε στη συνέχεια".

Οι φωτογραφίες είναι από το προφίλ του Ιάσωνα Φυκούρα στο facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Με δυνατό τεχνικό τιμ ο ΝΟΠ κάνει την διαφορά στις μικρές ηλικίες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports