Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. του ερασιτέχνη, στον Παναιγιάλειο

Οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. του ερα...

Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Με την υποβολή των υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του «Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017.

Συνολικά 10 Αιγιώτες κατέθεσαν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. και δύο για την Εξελεγκτική Επιτροπή, με τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής να συγκεντρώνουν τις αιτήσεις, οι οποίες και εγκρίθηκαν, καθώς άπαντες είναι ταμειακώς εντάξει, πράγμα που αποτελούσε προϋπόθεση για να τεθούν στην κρίση των εγγεγραμμένων μελών τού ΠΓΣ.

Υποψήφιοι για το νέο ΔΣ είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά): Παναγιώτης Βαγενάς, Παναγιώτης Κουτρόπουλος, Σπάρτακος Μοντζολής, Μιχαήλ Μπέσκος, Χαράλαμπος Μπιρμπίλης, Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος, Σπυρίδων  Πετρουτσόπουλος, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Χρήστος Τσίρος και Γεώργιος Τσομής.

Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή είναι οι Σωτήριος Παπαχριστόπουλος και Γεώργιος Πιέρρος.

Υπενθυμίζεται πως οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία τού Συλλόγου (Ανδρονοπούλου 4, πρώτος όροφος), από τις 6μ.μ. έως και τις 9μ.μ. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη τού Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου, που υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports