Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κωπηλασία: Πρεμιέρα με δυο πέμπτες θέσεις στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Κωπηλασία:  Πρεμιέρα με δυο πέμπτες θέσε...

Στην Σαρασότα της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών

Με δυο πέμπτες θέσεις ξεκίνησε για τα ελληνικά χρώματα το παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών στην Σαρασότα της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Γιώργος Κόνσολας αγωνίστηκε πρώτος στον προκριματικό του σκιφ ελ βαρών και τερμάτισε στην 5η θέση όπως ξεκίνησε τον αγώνα αλλά και στα περάσματα του με χρόνο 7:17.34 αρκετά μακριά από τα τέσσερα πρώτα πληρώματα που πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Πιο συγκεκριμένα η Πολωνία ήταν πρώτη με 6:56.84, το Μεξικό δεύτερο με 7:02.00 , η Σλοβακία τρίτη με 7:05.88 και η Κροατία τέταρτη με 7:06.70. Έτσι θα αγωνιστεί την Τρίτη το πρωί (ώρα ΗΠΑ) στον επαναληπτικό με στόχο να περάσει κι αυτός στα προημιτελικά και να συνεχίσει .

Στην 5η θέση τερμάτισε και το πλήρωμα του διπλού σκιφ ελ βαρών γυναικών με τις Μαρία Πέργουλη και Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου.

Οι «χάλκινες» στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών παρέμειναν από το ξεκίνημα της κούρσας στην 5η θέση και ήταν δύσκολο στην εξέλιξή της να πλησιάσουν τα δυο πρώτα πληρώματα της Γαλλίας και της Κίνας που προκρίθηκαν απευθείας στα ημιτελικά.

Έτσι τερμάτισαν σε 7:23.06 και θα αγωνιστούν κι αυτές στον επαναληπτικό την επόμενη Τρίτη για να διεκδικήσουν την πρόκριση στα 12 κορυφαία πληρώματα. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 13:00 τοπική ώρα και οι τρείς πρώτες περνάνε ημιτελικό.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωπηλασία: «Ασημένιες» Γεωργούδη και Μπούρμπου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports