Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναθηναϊκός: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα μετά την αποχώρηση Αλαφούζου

Παναθηναϊκός: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα μ...

Θα φανεί εάν η ομάδα που «χτίστηκε» το καλοκαίρι θα μείνει ως έχει ή θα επέλθει διάλυση

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τα επόμενα 24ωρα, σε βαθμό τέτοιο μάλιστα, που θα φανεί εάν η ομάδα που «χτίστηκε» το καλοκαίρι θα μείνει ως έχει ή θα επέλθει διάλυση!

Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να μην αναφέρει, αλλά η απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό έχει άμεση ισχύ και όχι σε... βάθος χρόνου και συγκεκριμένα έως το καλοκαίρι. Αυτό με πιο απλά λόγια σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου θα παύσει τη χρηματοδότησή του σε όλα τα επίπεδα.

Αν αναλογιστεί κανείς και με βάση τα όσα έγιναν γνωστά από την τελευταία συνάντηση, Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου ότι για να βγει η χρονιά θα χρειαστούν 15-17 εκ. ευρώ, γίνεται αντιληπτό τι θα συμβεί στο αμέσως επόμενο διάστημα εάν δεν υπάρχουν τα χρήματα.

Η προσπάθεια του Βασίλη Κωνσταντίνου για να βρει κάποιους με οικονομική επιφάνεια που θα στηρίξουν τον Παναθηναϊκό στο μεταβατικό αυτό στάδιο και μέχρι την «επόμενη μέρα», αποτελεί τη μοναδική «σανίδα σωτηρίας» στη δεδομένη χρονική περίοδο. Εάν δεν στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα αυτό, ο αθηναϊκός σύλλογος κυριολεκτικά θα «εξαφανιστεί». Εκτός κι αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αλλάξει γνώμη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Το 9ο PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light πέρασε στην ιστορία- Τα highlights της μεγάλης διοργάνωσης -ΦΩΤΟ

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports